چهار ماه حبس قطعی برای روزنامه‌نگار حزب‌اللهی

نظر به مقام و موقعیت آقایان لاریجانی‌ها بعنوان روسای قوای مقننه و قضاییه با بکار بردن «دیکتاتوری برادران ادامه دارد» موجبات وهن شخصیت و توهین به مقام و موقعیت آنان را موجب می‌گردد. در نتیجه مشمول عنوان قانون توهین موضوع ماده 609 قانون مجازات اسلامی می گردد. علی هذا… حکم به محکومیت مشارالیه به تحمل چهار ماه حبس تعزیری صادر و اعلام می گرد.

هفت نکته درباره «قوه قضائیه» و جوانان وبلاگ‌نویس

کشانیدن فریاد مطالبه به سمت رهبر معظم انقلاب، یک اشتباه بزرگ دیگر است. ما باید -حداقل برای یک بار هم که شده- نشان بدهیم که بلدیم مشکل‌مان را خودمان حل کنیم. گفتن درد دل نزد رهبری بحثی جداست. اما این‌که پله بعدی مطالبات و تنها فریادرس نظام را ایشان بدانیم، یک خطای استراتژیک است.

آیا برخورد تند با تخلف دانشجویی نشانه اقتدار دستگاه قضاست؟

گذشته از صحت یا عدم صحت احکام صادره، آیا با وجود پرونده‌های متعدد مفتوح از مفاسد کلان اقتصادی تا جرایم مهم سیاسی که به علت اطاله دادرسی و یا شاید عزم بر عدم پیگیری که بعضا به مستمسکی برای تشکیک در کارامدی دستگاه قضا تبدیل می گردند، شدت برخورد با یک تخلف دانشجویی نشانگر اقتدار دستگاه قضایی کشور است؟

درباب آلتِ ‌فعلْ‌شدگی رسانه‌ها

اخوان لاریجانی، در فلسفه و فیزیک و اخلاق، از جمله چهره‌های نام‌آوران ایران‌اند و اکنون 2 برادر در راس 2 قوه. زیبنده چنین وضعی، خویشتن‌داری و سعه‌صدر و پرهیز است. این‌که گویند‌گان و نویسندگان، در پرهیز از سخن گفتن و نوشتن باشند که برای هر نکته ریز و درشتی، بازخواست نشوند، شرایطی مطلوب نیست و از آن‌ها که داعیه هوای تازه داشته‌اند، توقعات بیش از این‌هاست.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.