علی محمد مؤدب: شاعری آموختنی نیست

علی محمد مؤدب گفت: دوره های آموزشی به قصد آموختن شاعری برگزار نمی شود، چراکه شاعری آموختنی نیست. خواندن اشعار حافظ و سعدی و سایر شعرای باستانی خوب است اما مقلد بودن از این شعرا برای شاعر مناسب نیست.

ترانه‌های کثیف برای مردم خاکستری

«غزل پست مدرن» که سعی می‌کرد خود را به غزلیات شمس بچسباند و بگوید که ما «مخترع» آن نبوده‌ و تنها «کاشف» آن هستیم، هم آبروی غزل را برد و هم حرمت اندیشه را شکاند. جریانی که به بهانه پست مدرنیسم سیلی محکمی به باورهای اعتقادی مردم می‌زند.

شعر؛ «علمداری» یا «گیشه»؟

بابایی در نوشته‌ای تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار امسال شاعران با ایشان را در منظومه‌ای تمثیلی از روزگار و شرح مصداقی جنگ دامنه دار بین حق و باطل، عرضه کرده است.

هرزه‌نویسان نمی‌مانند

مسعود احمدی می‌گوید: هرزه‌نویسان در گذشته نیز بودند اما امروزه اثری از آن‌ها دیده نمی‌شود. هرزه‌نگاران جویندگان عجول نام‌اند که برای مطرح شدن هر کاری می‌کنند.

شعر “پُست مدرن” یا “پَستِ مدرن”؟

غزل یا شعر پست مدرن، از انواع جریانات و گرایش‌های شعری است که در سال‌های اخیر وارد فضای ادبیات ایران شده است.

جنگ فرهنگی اوکراین و روسیه در ادبیات

دولت اوکراین 38 عنوان کتاب منتشرشده در روسیه را به دلیل آن‌چه اشاعه ایدئولوژی نفرت و تجربه‌طلبی عنوان می‌کند ممنوع اعلام کرد.

خیانت پیشگی در ادبیات عرف شده است

یک نویسنده معتقد است: برخی از اهل ادبیات به آن خیانت می‌کنند و متاسفانه خیانت پیشگی در ادبیات عرف شده است.

محمدکاظم کاظمی: اتفاقی در حال وقوع است

این سومین مطلب از سه‌گانه سالگرد یک‌سالگی پرونده « جان ایران، جان افغانستان» است. محمد کاظم کاظمی، شاعر مشهور افغانستانی، درباره تغییر سیاست‌های رسانه‌ای مهاجرین گفتگو می‌کند.

امن‌ترین روش برای تخلیه هیجانات

رجبی از نگارش رمان روانکاوانه «خواهران تاریک» خبر داد گفت: ادبیات، امن‌ترین راه برای تخلیه هیجانات و دلشوره‌های نوجوانان و واکسینه کردن آنان برای ورود به زندگی است.

حال ناخوش صائب در اصفهان

احوالات این روزهای ملک‌الشعرای دربار صفوی آنقدر ناخوش است که با وجود تذکر مکرر رسانه‌ها و گوشزد شدنش از سوی شاعران و اهل فرهنگ، هنوز بوی بهبود ز اوضاع آن به گوش نمی‌رسد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.