بهای نابرابری

نویسنده در تصویری کلی از نابرابری آمریکایی می نویسد: «داستان آمریکا به طورساده چنین است: ثروتمندان ثروتمندتر می‏شوند، ثروتمندترین ثروتمندان باز هم ثروتمندتر می‏شوند، فقرا فقیرتر شده و تعداد آنها افزایش می‌یابد، طبقه متوسط رو به کاهش گذاشته و تحت منگنه است. درآمد آنها ثابت است یا افت می‏کند و تفاوت میان آنها و ثروتمندان مدام در حال افزایش است. اختلاف درآمد سرپرستان خانوار از یک سو به تفاوت دستمزد و ثروت و از سوی دیگر به تفاوت درآمد حاصل از سرمایه کشور مربوط می‏شود و بی‌عدالتی در هر دو زمینه در حال گسترش است. با افزایش نابرابری در کل اقتصاد، بی‌عدالتی در دستمزدها و حقوق‌های پرداختی نیز افزایش یافته است.»

امام خمینی تاکید داشت اقتصاد را باید به مردم داد نه دانه‌درشت‌ها

آمارهای اقتصادی آمریکا نشانگر این است که ثروتمندان ثروتمندتر و ثروتمندترین ثروتمندان ثروتمند تر و فقرا فقیرتر و فقیرترین فقرا باز هم فقیر تر شده‌اند. در حالی که ظرف سه دهه گذشته تولید ناخالص داخلی آمریکا 75% افزایش یافته ولی درآمد لایه های تحتانی جامعه آمریکا کاهش نشان می دهد و این یعنی ثروت میان فرادستان توزیع می شود و فرودستان و میان دستان را بهره ای نیست. این است دستاورد نظام لیبرال‌دموکراسی و نماینده تمام‌قد آن، آمریکا.

بهای نابرابری به نمایشگاه کتاب میرسد

کتاب «بهای نابرابری» اثر نویسنده نامدار پروفسور ژوزف استیگلیتز، برنده جایزه نوبل اقتصاد به همت اسماعیل رئیسی (استاد دانشگاههای شیراز) ترجمه و به زودی از سوی دفتر نشر معارف منتشر می شود.

اصل ۴۴ و این ۴۴ نفر

آقای محترمی که هم اکنون نقش پررنگی در دولت دارد در یک برنامه تلویزیونی در خصوص واگذاری کشتیرانی با صراحت گفت: «وقتی از بخش خصوصی صحبت می‌کنیم که کسی می‌آید و کشتی از ما می‌خرد باید بدانیم از یه آدم یه لا قبا حرف نمی‌زنیم». نکته همین جاست از میان ۷۵ میلیون ایرانی که ظاهرا همه یه لا قبا هستند!

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.