فریادهایی که شنیده نشد!

پادکست شنیدنی از استاد رحیم پور ازغدی

احمدی بای بای؟!

«احمدی نژاد مردی از جنس مردم بود با همه خوبی ها و بدی هایشان» و خوب می دانست چطور می شود بدون برخورد با سد رسانه ها، روشنفکران و اشراف با مردم تعامل کند و این یعنی بی رنگ شدن حنای نخبگان.

وب فضای نسل تنبل

فارین پالسی در گزارشی پدیده فعالیت در فضای وب (اسلکتیویزم) را بررسی کرده و آن را نوع ایده آل فعالیت برای یک نسل تنبل محدود به فضای وب می داند.

وقتی اشراف به پشتیبانی غرب شورش می‌کنند

تجربه ی شیلی نشان می­ دهد که چگونه آزادی لیبرال در سیاست می­تواند به دیکتاتوری منجر شود. دولت آلنده در بستر آزادی­های مخربی که برای رسانه ­های وابسته به غرب و اشرافیت شیلی قائل بود به بهانه­ ی حمایت از قانون اساسی سرنگون شد و با سرنگونی ­اش نه قانون اساسی برقرار شد و نه آزادی­ ها امتداد پیدا کرد.

جایی که «زندگی» دردِ مردم است

خانه­ های کوچک با حیاط­هایی بعضاً پر از آشغال­های جمع شده: آهن قراضه، زباله­ های پلاستیکی و…. باقیمانده­­‌ی عشرت دیگران مایه­‌ی زندگی این­هاست. مدرسه­‌ای در انتهای کوچه، اثری رنگ­ پریده از جمله­‌ای روی دیوارش: «اسلام حامی مستضعفین»، البته روی این دیوار پررنگ­تر است تا در ذهن مسئولین بالاشهر نشین­.

اشرافیت و جنبش سبز…

برخی از اندیشمندان غربی انقلاب كبیر فرانسه را انقلاب «اشرافیت» برای یافتن جایگاه «حقیقی» خود در برابر قدرت حاكمه تفسیر كرده اند… مشكل زمانی آغاز شد كه این بخش كوچكی از این طبقه با حمایت دشمنان داخلی و خارجی نظام جمهوری اسلامی و در پی تخطئه انتخابات كه ممكن است در بدو امر حتی با نیت صادقانه ولی متاسفانه با روش بسیار چالش زائی و تنش زائی مطرح شد و نزدیك بود كه اساس نظام را با خطر روبرو كند، وارد فاز مبارزه خیابانی شد…

پادکست: رحیم‌پور از زالوصفتان می‌گوید

در این کلیپ صوتی، حسن رحیم‌پور ازغدی به انتقاد شدید علیه اشرافیگری مسئولین و زندگی مرفه آنان می‌پردازد و آنرا به شدت خلاف اسلام و انقلاب اسلامی می‌داند. این کلیپ کوتاه که با صدای عصار نیز ترکیب شده است، بسیار شنیدنی است

اشرافیت دولتمردان

زمانی در همین دانشگاه آزاد، برادران بسیج دانشجویی، بچه های جبهه رفته،یا بعضی از خانواده‌ی شهدا، برچسب ضد ولایت فقیه می‌خوردند. صرفاً به جرم اینکه می‌گفتند کارهایی که در دولت سازندگی شروع شده، نتیجه تلخی دارد. سال 69 بچه‌هایی که از جنگ برگشته بودند دنیایی سرشان خراب شده بود. دچار یک حیرت و گیجی شده بودند؛ یک دفعه آقای هاشمی در یکی از خطبه‌های آذر سال 69 چنان سیلی‌ای به گوش آن‌ها زد که هنوز آنها از حیرت‌شان بیرون نیامده‌اند. گفت: “این جلمبر‌بازی‌ها چیست که شما در می‌آورید؟ مانور تجمّل دهید…

اسب تروای اشرافیت در برابر جمهوریت

همان ها که حماسه 40 میلیونی را خلق کردند، فارغ از اختلاف نظرها و سلیقه ها به میدان آمدند تا نشان دهند بر یک محور متحدند و آن جمهوریتی است که؛ به خودپرستان و غرب گرایان باج نمی دهد و از بیگانگان خط نمی گیرد و جمهوری اسلامی خود را با اشرافیت تسلیمی و ذلت پذیر معامله نمی کند. بر پلاکاردی نوشته شده بود: “خبر برید دو، سه شاخه تبر شده را / که این درخت پر از زخم خم نخواهد شد”

اشرافیت را به فرهنگ تبدیل کردند

اما خارجیها که با ایران در ارتباط بودند، این رفتار پادشاهان ایرانی را ترجیح میدادند. آنها مایل نبودند که ایرانیها دست از زندگی اشرافیشان بردارند. بنابراین با نیت استعماری که داشتند، ساختار ارباب و رعیتی، نابرابری، اشرافیت و اسراف را در ایران به یک فرهنگ تبدیل کردند… از اهداف انقلاب، این بود که ما طاغوت و اشرافیت و روحیه اسراف و مصرفگرایی را از بین ببریم…

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.