توزيع عادلانه يارانه‌ها در گرو حذف يارانه پر مصرف‌ها

کي از چالش هاي فعلي هدفمندي يارانه ها، کسري منابع آن است که نمي تواند جوابگوي هزينه هاي آن از جمله يارانه نقدي، کمک به بخش توليد و سلامت باشد.

خط قرمز مصرف کالاهای داخلی و خارجی

نوشتار پیش رو، خلاصه‌ای از سومین جلسه از سلسله جلسات تبیین پیام‌های اقتصادی مقام معظم رهبری است که توسط دکتر پیغامی ارائه شده است. ایشان در این جلسه، به بررسی مفاهیم مصرف داخلی و خارجی و توضیح مطالبی دربارۀ آن‌ها می‌پردازند.

نقش هنر در پرورش نسل مسئول

معاون تبلیغات و رسانه اداره کل فرهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در اختتامیه جشنواره فیلم رشد بر ضرورت تربیت نسلی مسئول تاکید کرد و گفت: مبارزه واقعی تربیت نسلی است که کالای با کیفیت داخلی عرضه کند و از این طریق نیاز کشور را تامین کرده و مانع گسترش استفاده از کالاهای خارجی شود.

آياجاري شدن زنده رود،غفلت مسئولين ومردم را درپي دارد؟

رخي كارشناسان معتقدند باز شدن دريچه ها و كاهش جدي ميزان آب پشت سد، در صورتي كه ميزان بارش كم و يا به اندازه سال قبل باشد، مي تواند اصفهان را با بحران آب آشاميدني در بهار و تابستان سال آينده مواجه كند

درگیر یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم

رئیس سازمان پدافند غیر عامل با اشاره به جنگ اقتصادی همه جانبه دشمن علیه ایران بر ضرورت تقویت تولید ملی تاکید کرد و آن را بهترین راهکار در مقابله با تحریم دانست.

رسانۀ ملی و پارادوکس ارزش‌گرایی-مصرف‌گرایی

تبلیغات تلویزیونی به‌تازگی در قالب قرعه‌کشی جوایز ویژه و باارزش، حمایت مالی از برنامه­‌های پرمخاطب به گونه‌­ای صریح، ضمنی و یا زیرپوستی به اقناع مخاطب در مصرف یک نوع کالای خاص و یا استفاده از خدمات شرکت، بانک و یا مؤسسه‌ی مالی می­‌پردازد. روندی فزاینده که مخاطب برای پیگیری برنامه‌ی مورد علاقه خود ناچار و ناگزیر از مشاهده­‌ی آن است.

آیت الله مکارم: دولت با غول تورم مبارزه کند

شنیده شده در برخی سفره هایی که در برخی هتل های تهران می دهند هجده نوع غذا مصرف می شود. چندی قبل نیز شنیده شد که بستنی های طلا و امثال آن در تهران پیدا شده؛ اینها مصداق بارز اسراف و تبذیر است.

بیست راه برای افزایش ماندگاری مواد غذایی

یکی از راه‌های جلوگیری از اسراف در خانه‌ها، نگه‌داری درست از مواد غذایی است تا به دلیل نگه‌داری غلط، زود فاسد نشوند.

شوک‌ درمانی با شرایط اقتصاد سازگاری ندارد

اگر قیمت های جدید و افزایش یافته حامل های انرژی یک باره به خریداران منتقل شود، جدای از تبعات احتمالی سیاسی و اجتماعی، به جای آن که کاهش مصرف را در پی داشته باشد، به رکود تورمی منجر می گردد. اما اگر این کار به تدریج صورت گیرد، خانوارها و بنگاه ها فرصت می یابند تا به تغییر رفتار یا اصلاح خط تولید اقدام کنند. هم زمان، دولت نیز فرصت اعمال سیاست های غیرقیمتی مؤثر بر مصرف را خواهد یافت.

افزایش قیمت تنها راه کنترل مصرف نیست

در بخش فرهنگی یک عادتی در جامعه وجود دارد و آن اینکه شایعات دلال‌ها مردم را به سمت کالاهای خاص روانه می‌کند و باعث بالا رفتن قیمت‌ها و کمبود کالا می‌شود که این رفتار باید تغییر کند، باید این جو کاذب که مثل خوره به اقتصاد آسیب می‌زند را از بین برد، مردم باید از خرید کالای گران خودداری کنند تا بازارتنظیم شود و این باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل گردد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.