جرم فرجی دانا تحویل دانشگاه به این افراد است
«نجفقلی حبیبی»، رئیس سابق شورای هماهنگی اصلاحات و رئیس ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در استان تهران و عضو مؤسس حزب منحله مشارکت در برنامه زنده تلویزیونی، گفت: «شما سالانه برای بعضی چیزها چقدر خرج میکنید؟ در همین ایام عاشورا چقدر پولها خرج میشود؟ ولی بازده فرهنگیاش چقدراست؟ سه چهار تا گریه میکنند و تمام.»
واکنش فعالان مجازی به لمپنهای امیرکبیر
بسیاری از حامیان دولت و اصلاح طلبان ترجیح دادند با سکوت کامل در قبال این ماجرا، نسبت به رفتارهای سخیف و عجیب و غریب همفکرانشان در دانشگاه امیرکبیر سخنی نگویند و در این میان تعداد معدودی نیز که نسبت به این مراسم واکنش نشان دادند، بدون هیچ اشاره ای به افتضاح لمپن ها، تنها به برخی شعارهای حامیان دولت اشاره کرده و این مساله را نشانه زنده بودن دانشگاه! دانستند، بدون آنکه توضیح دهند اگر هوچی گری به معنای زنده بودن دانشگاه هاست، پس اساسا هدف دانشجو و دانشگاه چیست؟
آیا صادق هدایت لمپن و افراطی نیست؟
سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزیر ارشاد گفته است: «آثار هدایت هم مانند آثار دیگر نویسندگان ایرانی است. طبیعتاً زمینههای نشر آثارش با شرایط عمومی که نشر ما دارد، است و طبق همان ضوابط ما در قوانین عمل میشود.»
عکس: نیروهای بسیج در حال امدادرسانی
به گفته سردار مهدی کاظمی پور، معاون عملیات و دبیر قرارگاه امداد و نجات سپاه قدس گیلان، حدود ۲۰ هزار نیروی بسیجی در گیلان مشغول به امدادرسانی هستند.
پیام ۲۴ خرداد خفه کردن منتقدین است؟
اوضاع عوض شده است و ماهیت دولت تغییر کرده، اما در طرف رسانه هم اوضاع عوض شده است. عادتی که رسانهها در نقد آزاد و آسان پیدا کردهاند به زودی بلای جان دولت خواهد شد و اگر اعتدال گرایان بخواهند مقاومت کنند و نرمش نشان ندهند اعتراضها چنان سخت خواهد شد که کمر دولت را خواهد شکست.
رسانه ملی به کدام ساز افراطی ها برقصد؟
در این میان مشخص نیست که صدا و سیما و منتقدان دولت باید چه کنند که به مذاق رسانه های نزدیک به خانواده هاشمی خوش آید ؟! اگر انتقاد کنند مورد هتاکی قرار می گیرند اگر انتقاد نکنند سرزنش می شوند که ساختگی است !
دولت نباید مرجع تشخیص افراط قرار بگیرد
کارشناس مسائل سیاسی، با تاکید براینکه دولت نباید منتقدین خود را با مارک افراطی گری منکوب و ساکت کند، گفت: دولتها نباید مرجع تشخیص افراط قرار بگیرند چراکه جامعه ما جامعه معتدلی است و خود می تواند تشخیص دهد که چه افراد و یا گروههای مفرط هستند و یا چه گروههایی جانب اعتدال را رعایت می کنند.
کفنپوشها و کفشپرانها
دور نیست که جریان سبز(امریکنوفیل) به جای “کفنپوش” بهگوید: تروریست. این عبارتی است که امریکاییها برای توصیف نیروهای بیتعریفی که با آنها میجنگند استعمال میکنند، و سبزها در مصر و اسرائیل و ایران طبیعتاً همآن را میگویند. واقعیت آن است که طی سه دههی گذشته سبزهای لیبرالیست در درک جریان حزبالله توفیق چندانی نهداشتهاند و نتیجهی بهتری از سرخهای مارکسیست نهگرفتهاند که ما را “فالانژ” میخواندند.
توپخانه تدبیر و امید علیه صدای منتقد
برخی تحلیلگران سیاسی با اشاره به ترکیب امنیتی دولت تدبیر و امید و با اشاره به سالهای سازندگی بر این اعتقادند که برای کنترل فضای سیاسی تقسیم کاری صورت گرفته است تا صدای منتقدین دولت به جایی نرسد. خط رسانهای استفاده از برچسبهایی نظیر افراطی، تندرو، همنوایی با رژیم صهیونیستی و… برای وادار کردن منتقدین به سکوت توسط این افراد، تدبیر شده است. تیترهای هماهنگ روزنامههای زنجیرهای بیانگر این مساله میباشد.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.