تدابیر امنیتی بی‌سابقه در الجزایر

این روزها پایتخت الجزایر و دیگر شهرهای بزرگ شاهد حضور بی‌سابقه نیروهای امنیتی است و به نظر می‌رسد کشمکش و جنگ قدرت در نهادهای امنیتی و نظامی این کشور به بالاترین حد خود رسیده است.

استقرار 4 هزار نیروی نظامی در غردایه الجزایر

پس از درگیری میان پیروان مذهب مالکی و مذهب اباضی که به کشته شدن 19 نفر منجر شد، مقامات الجزایر تصمیم گرفتند 4 هزار نظامی را در این شهر مستقر کنند.

ناکامی داعش در ربودن هواپیمای مسافربری

مقامات دولت الجزایر از خنثی کردن طرح تروریست های داعش برای ربودن یک هواپیمای مسافربری خبر دادند.

«پناهندگی» دبیرکل سابق اوپک به ایران

رسانه‌های الجزایری در آستانه برگزاری دادگاه‌های مربوط به پرونده فساد در شرکت نفت این کشور اعلام کردند که وزیر سابق انرژی و معادن این کشور در ایران اسکان داده شده است و احتمال پناهندگی سیاسی وی وجود دارد.

مخالفت قطر با وساطت الجزایر بین قطر و امارات

در این سفر نخست وزیر قطر در پاسخ به پیشنهاد عبدالمالک سلال همتای الجزایری خود در خصوص وساطت بین قطر و دولت امارات برای بهبود روابط، با تشبیه دولت ابوظبی به گله بدون چوپان، هرگونه وساطت الجزایر را در این زمینه رد کرد.

گاف در بیانیه «رفع حصر» وزارت خارجه آمریکا

در بند یک قرار داد الجزایر دولت آمریکا متعهد می‌شود که در امور داخلی ایران دخالت نکند اما با انتشار این بیانیه و بیانیه‌های دیگر در گذشته، می‌بینیم که آنها بار دیگر در امور داخلی ایران دخالت کرده و به نقض قرار داد الجزایر پرداختند.

اوپک عدم تعادل نفت را اصلاح کند

وزیر انرژی الجزایر اعلام کرد: اوپک باید از درآمدهای نفتی اعضای خود دفاع کند و عدم تعادل نفت را اصلاح کند، الجزایر موافق نظر اعضای اصلی اوپک نیست.

تأملی بر جایگاه گندم در اقتصاد مقاومتی

بنابر آمارهای جهانی منتشر شده میزان تجارت گندم بین کشورهای جهان در سال‌های اخیر رشد نسبتا بالایی داشته و تجارت این کالای اساسی در سال ۲۰۱۳ بالغ بر ۱۶۰ میلیون تن معادل ۵۰ میلیارد دلار بوده است.

فیلم: آیت الله خمینی در تیم ملی الجزایر

چندی پیش رسانه های الجزایر خبر دادند که آیت الله خمینی به مدت دو سال به تیم الترجی تونس پیوسته است.

سرکوب خمینیست های جوان

گروهی، حدود ۳۰۰ دانشجوی ایرانی با حمل پلاکاردهایی که در آنها ایالات متحده، «شیطان بزرگ» خوانده شده بود و همچنین در اعتراض به اتباع ایرانی از کشور آمریکا، به سوی سفارت آمریکا در فیلیپین حرکت کردند که توسط پلیس ضدشورش با برخورد شدید از آنها جلوگیری به عمل آمد. آن روز، سیزده تن از دانشجویان دستگیر و زندانی شدند. چند روز بعد ۱۷۰ تن از دانشجویان، در اعتراض به دستگیری آنان و برخورد شدید پلیس، در یکی از مساجد مانیل دست به اعتصاب غذا زدند تا اینکه دانشجویان بازداشت شده آزاد شدند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.