امام علی(ع) مصلحت اسلام را در همكاری با خلفا دانست

علی در برابر ربایندگان حقش قیام نكرد و قیام نكردنش اضطراری نبود، بلكه كاری حساب شده و انتخاب شده بود. او از مرگ بیم نداشت، چرا قیام نكرد؟ حداكثر این بود كه كشته شود. كشته شدن در راه خدا منتهای آرزوی او بود. او همواره در آرزوی شهادت بود و با آن از كودك به پستان مادر مأنوس تر بود. علی در حساب صحیحش بدین نكته رسیده بود كه مصلحت اسلام در آن شرایط، ترك قیام و بلكه همگامی و همكاری است. خود كراراً به این مطلب تصریح می كند.

دفاع منفعلانه از ولایت به عقب‌ماندگی جامعه می‌انجامد

پناهیان با تاکید بر اینکه اگر جامعه ما در همان حالت دفاع منفعلانه از ولایت باقی بماند جامعه عقب مانده ای خواهد شد افزود: «باید دین را با معرفی ولایت برای جهانیان تعریف کنیم. باید اسلام را با ولایت که افتخار برجسته دین اسلام است، معرفی کنیم. این رویکرد را هنوز آغاز نکرده ایم. باید آغازش کنیم.»

گزیده‌ حکایت‌های الغدیر در قطره‌ای از دریا

از کتابسازی و معرفی آموزش و پرورش به نظر می‌رسد که کتاب برای دانش‌آموزان دبیرستانی مدنظر باشد، اما به نظر من فقط بچه مسجدی‌های این رنج سنی ممکن است از کتاب خوششان بیآید. در مجموع به نظر می‌رسد این کتاب برای بزرگسالان قابل استفاده‌تر است هرچند پذیرش برخی نقل‌ها و روایات آن هم ایمان زیادی می‌خواهد!

خاطره ای از صاحب «الغدیر»:چگونه علامه اميني از ترور نجات يافت؟

کتاب‌شناس و موعودپژوه که درباره علامه امینی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد، با ذکر خاطره‌ای درباره صاحب الغدیر، از چگونگی سوء قصد به جان علامه و نحوه نجات وی از مرگی که در راه یافتن کتاب تهدیدش می‌کرد، سخن گفت.

غدیر به معناى حاکمیت عدل، فضیلت و ولایت‌اللَّه است

اگر ما هم بخواهیم حقیقتاً از متمسکین به ولایت امیرالمؤمنین باشیم، باید خودمان و محیط زندگیمان را به عدل نزدیک کنیم. بزرگ‌ترین نمونه این است که هرچه بتوانیم، استقرار عدل کنیم. چون دامنه‌ى عدالت نامحدود است. هرچه بتوانیم عدل را در جامعه بیشتر مستقر کنیم

آثار علامه امینی مفقود شده است

بسیاری از منابعی را که علامه امینی در نوشتن الغدیر استفاه کرده،‌ در زمان تدوین و نگارش این اثر ارزشمند به همان صورت خطی موجود بود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.