آوینی، مظلوميت مضاعف

تأمل در مورد شناخت و نقد تمدن غرب و نیز مظاهر آن برای آوینی فعالیتی فکری از سر تفنن نبوده و پرسش اصلی آوینی «چگونگی تحقق اهداف و غایات انقلاب اسلامی» بود. او به این مسأله پرداخت زیرا این مسأله یکی از چالش‌های پیش روی انقلاب بوده است؛ نوشته‌های او معطوف به واقعیت‌ها و معضلات جامعه انقلابی بود. او در خلأ و در فضایی انتزاعی بحث نمی‌کرد و به همین دلیل هیچگاه در بحث مظاهر غرب متوقف نماند.

ترکش‌دوز: مهم‌ترین وظیفه جنبش دانشجویی، بزرگ‌نمایی اندیشه انقلاب است

در ارتباط با مبدأ دوره زمانی «ایام اندیشه انقلاب اسلامی»، آقای مطهری یک متفکر بود و آقای آوینی یک مجاهد مخلص که امام بر اندیشه آنان توصیه می‌کردند. این اشخاص از حیث زندگی به عنوان اسوهای برای جوانان محسوب می‌شوند اما به لحاظ نظری، شأن الگو بودن بر ایشان مطرح نیست.

کوشکی: جنبش دانشجویی وجود ندارد

جنبش دانشجویی به معنای واقعی وجود ندارد، که بخواهیم وظیفه‌ای را برایش تعیین کنیم اما حرکتهای خودجوش دانشجویی به صورت موردی وجود دارد که دانشجویان به صورت مستقل و فردی احساس مسوولیت می‌کنند اما هنوز به جنبش تبدیل نشده‌اند.

حزب‌اللهی‌ها و تقلیل معیارهای انقلابی

جریان اصول‌گرا و مذهبی و حزب اللهی بیش از سایرین گرفتار این تقلیل معیارها شده است. آقای حسین شریعتمداری به عنوان مؤثرترین مقاله‌نویس و ژورنالیست جریان اصول‌گرا را نگاه کنید… چرا سطح قضاوت‌های ایشان از جریان‌ها، افراد و فتنه‌هایی که اتفاق می‌افتد، فراتر از وابستگی به سرویس‌های جاسوسی بیگانه و عوامل ضد انقلاب و … نمی‌رود؟

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.