خطر وبگردی با نرم افزارهای پیام رسان

برخی مجرمان اینترنتی در پوشش اپلیکیشن های بازی و برنامه های جذاب، قربانیان خود را تحریک به دانلود بدافزارها یا ویروس می کنند؛ این مجرمان پس از ورود به تلفن همراه، اقدام به هک نرم افزارهای پیام رسان و عکسهای شخصی قربانی می کنند.

رشد ۴۹ درصدی تهدیدات موبایلی

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای تهدیدات سه ماهه اول سال ۲۰۱۵ را در ۴ بخش تهدیدات موبایل، بدافزار، وب و شبکه براساس گزارش موسسه تحقیقاتی مک آفی اعلام کرد.

رایانه‌ها چگونه ویروسی می‌شوند؟

درست مانند وﻳﺮوسﻫﺎی ﻃﺒﻴﻌﻲ که ﺑﺴﻴﺎر کوچکند،ﻛـﻮچکی، زﻧـﺪﮔﻲ انگلی و ﺗﻜﺜﻴـﺮ ﺳـﺮﻳﻊ،ﺧـﻮاص وﻳﺮوسﻫﺎی ﻛﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮی ﻧﻴﺰ هستند.ﻣﻴﺰﺑﺎن وﻳﺮوسﻫـﺎی ﻛـﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮی ﺑﺮﻧﺎﻣـﻪﻫـﺎیی ﻫﺴـﺘﻨﺪ ﻛـﻪ وارد ﻛـﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ میﺷﻮﻧﺪ.

نسل جدید باجگیرهای اینترنتی

لابراتوار شرکت امنیتی پاندا، اخیراً از کشف و شناسایی گونه جدیدی از بدافزار های باجگیر اینترنتی خبر داده است که پس از دریافت هزینه تعیین شده، با خوش‌قولی فایل های رمزنگاری شده را به‌طور کامل آزاد می‌کند.

حمله‌های هکری ۴ برابر شد

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد میزان نرم‌افزارهای مخرب رایانه‌ای طراحی‌شده در ۲ سال اخیر در مقایسه با مجموع این بدافزارها در ۱۰ سال گذشته بیشتر است.

کشف یک بدافزار دولتی جدید برای جاسوسی

یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های امنیت کامپیو‌تری جهان می‌گوید ویروس سایبری پیچیده‌ای را کشف کرده که در نوع خود کم‌نظیر است.

بدافزار اندروید در کمین شرکت‌های تجاری

شیوع تروجان اینترنتی تازه ای به نام Notcompatible که از شبکه‌های رمزگذاری شده ارتباطی P2P برای انتقال و استفاده می‌کند موجب نگرانی محققان شده است.

حمله بدافزار به آیفون از طریق رایانه‌های مک

کارشناسان از شناسایی بدافزار تازه‌ای خبر می‌دهند که می‌تواند از طریق رایانه‌های مک ساخت شرکت اپل به گوشی‌های آیفون حمله کرده و آنها را آلوده کند.

هکرها چگونه از شما فیلم می‌گیرند؟

بعد از انتشار اخبار شوک آور از سرقت اطلاعات و داده های کاربران طی ماه های اخیر و به ویژه بعد از هک شدن سرویس iCloud شرکت اپل توجهات بیش از گذشته به اقدامات هکرها و تجزیه و تحلیل رفتارها و عملکردهای آنها جلب شده است. حال شرکت کسپرسکی در گزارشی امنیتی ابعاد جالب توجه و جدید تری از این موضوع را بیان کرده است.

از هر 10 برنامه اندروید، یک مورد بدافزار است

گزارشی که اخیرا از سوی شرکت امنیتی «چیتا موبایل» منتشر شده است حاکی از این نکنه است که 9 درصد از کل نرم افزارهای تولید شده برای سیستم عامل موبایل اندروید یا به شکل جزئی و یا تماما بد افزار بوده است و نکته مهمتر این است که درصد مهمی از این بد افزارها در قاره آسیا شیوع و رواج دارند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.