عکس: کشف مقر داعش در قلب اروپا

تروریست‌های داعش با خریداری زمین و املاک در روستاهای خوش‌منظره بوسنی، جوانان با افکار وهابی را به خود جذب می‌کنند.

حبس ابد برای رهبر سابق صرب‌های بوسنی

دادستان‌های یک دادگاه سازمان ملل در لاهه مجازات حبس ابد را برای رادوان کاراجیچ، رهبر سابق صرب‌های بوسنی را به اتهام جرایمی از جمله قتل‌عام 7000 مرد و پسر در سربرنیتسا و بمباران سارایوو خواستار شدند.

مستند «سال‌های گلوله و زنبق» تدوین شد

برجی، کارگردان مستند «سال‌های گلوله و زنبق» از پایان فیلم‌برداری و تدوین این مجموعه خبر داد و گفت: اکنون بعد از اتمام تدوین مشغول نوشتن نریشن هستیم.

عباسیان: عمار باید به استانداردهای مطلوب جشنواره‌ها برسد

جشنواره عمار حسابش جداست. جشنواره عمار برای ماست، تکلیفش با خودش مشخص است و جای این‌گونه فیلم‌هاست. سنگ بنای خوبی گذاشته شده است و ان‌شاءالله به اندازه‌ای که تلاش می‌شود و فیلم‌های خوبی در آن به نمایش در می‌آید، استقبال هم بشود و برگزاری آن هم به لحاظ استانداردهای به حد و اندازه‌ی مطلوبی برسد که تأثیرگذاری خود را داشته باشد.

عباسیان: می‌گفتند بوسنی مسأله امروز ما نیست

محمدرضا عباسیان که با مستند «مدرسه» پیرامون جنگ بوسنی میهمان دومین روز جشنواره عمار بود در جلسه نقد و بررسی این مستند با اشاره به هشت مستندی که پیرامون جنگ بوسنی ساخته است گفت:‌ با یکی از مسئولین درباره‌ی مستندهایم صحبت می‌کردم، می‌گفت چرا بوسنی؟ بوسنی که مسأله امروز ما نیست! متأسفانه این نوع نگاه استراتژیک دردناک است.

یادمان شهید ایرانی در بوسنی در معرض تخریب

به دلیل احداث رمپ جدید اتوبان شمالی سارایوو، یادمان شهید رسول در مسیر تخریب قرار گرفته است و مسئولین بوسنیایی به احترام این شهید منتظر اقدام دوستداران این شهید می‌باشند.

هنرمند ایرانی یادواره شهدای بوسنی را خلق می‌کند

تهران – هنرمند مجسمه ساز ایرانی یادواره شهادت 8 هزار مسلمان غیرنظامی بوسنیایی از سوی نیروهای صرب را در قالب یک اثر حجمی ترسیم می کند.

تاریخ سیاسی تمام قد جغرافیای جهان

از آنجا که صهیونیزم مادر، لیبرالیزم را هم رفتنی می داند برای باز سازی درپی ایجاد پایگاهی در بلوک بودیسم در آمده و کشور میانمار را نشانه گرفته تا نفوذش بر چهار آیین حاکم بر جهان به کمال برسد و کسانی که می دانند صهیونیزم برای تاسیس پایگاه نخست به کشتار عمومی میپردازد آشکاراست که اینک چرا به کشتار مردم میانمار پرداخته.

برجی: بوسنی بمبی خوشه‌ای برای غرب بود

دهه 90 میلادی برای ما مسلمان‌ها خاطره یکی از تلخ‌ترین نسل‌کشی‌های تاریخ بشر را تداعی می‌کند؛ نسل‌کشی در سربنیتسای بوسنی. قتل عام صرب‌ها در سربرنیتسا یک هفته ادامه داشت و در این مدت هیچ یک از کشورهای غربی برای ممانعت از آن مداخله‌ای نکردند.

تنها مردگان پایان جنگ را دیده‌ اند

تریاژ فیلمی جدی و تراژیک است. بر عکس سرزمین هیچ کس که فضایی کمیک و آبزورد داشت. تانوویچ در فیلم نخستین، به همه چیز با دیده‌ی تردید نگاه می کند و همه را دست می‌اندازدو هم هر دو طرف درگیر جنگ بوسنی را و هم نیروهای حافظ طلح سازمان ملل را. فضای آبزوردی که در سرزمین هیچ کس دیده می‌شود، به قدری تکان دهنده است که در لایه‌های عمیق‌تر و در زیر فشضای کمیک و فانتزی‌اش تلخ و ناامید کننده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.