«توبوب‌فا»ی برده‌های قرن ۱۸ همان مرگ بر آمریکای امروز ماست!

ریشه‌ها درباره مردی به نام «امورو» و زنی به نام «بینتا» است که در روزستای «ژوفوره» از گامبیا که قوم «مندینکا» در آن زندگی می‌کنند. داستان، رسوم، شیوهٔ تربیت، مراسمات مذهبی اسلامی و… آن‌ها را معرفی می‌کند. پی‌رنگ اصلی این داستان نسبتاً طولانی اسارت و سرنوشت بردگان آفریقایی است و خط تعلیق آن آزادی یا فرار/تن دادن به وضع موجود یا مرگ است که در طول چند نسل با جزئیات بسیار طرح‌شده است.

تداوم وضعیت فوق‌العاده در فرگوسن آمریکا

پلیس آمریکا می‌گوید در جریان اعتراضات روزهای گذشته در شهر فرگوسن، حدود ۱۵۰ نفر بازداشت شدند.

نژادپرستی زخمی التیام‌نیافته بر پیکر فرگوسن

یک روزنامه آلمانی سخت‌ترین ناآرامی‌های نژادپرستانه از سالهای نود تحت اولین رئیس‌جمهوری سیاه‌پوست آمریکا را طنزی تاریخی نامیده و زخم نژادپرستی فرگوسن را یک سال بعد از مرگ براون همچنان بهبودنیافته دانست.

نارضایتی از نوع رفتار با سیاه پوستان

نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که بخش زیادی از شهروندان آمریکایی با نژادهای مختلف، از روش برخورد و رفتار با سیاه پوستان ناراضی هستند.

سرکوب سیاهان در تل‌آویو

پس از روزها سرکوب تظاهرکنندگان سیاه پوست در بالتیمور آمریکا، این بار پلیس اسرائیل در اقدامی مبادرت به سرکوب سیاه پوستان اتیوپیایی تبار این رژیم کرده است.

آمریکا بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر است

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با مردود شمردن اظهارات مقامات آمریکا در خصوص عدم رعایت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران گفت: در ‌آمریکا بسیاری از جنایت‌ها و نقض حقوق بشر صورت می‌گیرد.

هیچ کس در آمریکا احساس امنیت نمی‌کند

اعتراض‌های ریشه دار علیه تبعیض در آمریکا در جدیدترین کتاب شعر یک شاعر با نام «وصیت نامه جدید» منتشر شده است.

شورش علیه آپارتاید آمریکایی

پس از آن که هیئت منصفه ویژه در ایالت میسوری، پلیس فرگوسن را از اتهام قتل عمد نوجوان سیاهپوست تبرئه کرد اعتراض‌ها و درگیری های شدیدی در آمریکا آغاز شده است. دادستان منطقه سنت لوئیس در این باره گفت: هیئت منصفه پس از دو روز بررسی جامع این تصمیم را گرفته‌ است. آنان هیچ مدرکی که بتواند مامور دارن ویلسون را متهم کند و مبنایی برای صدور کیفرخواست باشد، پيدا نكرده‌اند.

بی‌گناهی ۲زندانی سیاه‌پوست بعد از ۳۰ سال

دو سیاهپوست در ایالت کارولینای شمالی آمریکا که سی سال به جرم قتل پشت میله های زندان بودند، پس از پیدا شدن شواهد جدید دی ان ای مربوط به صحنه جرم، بی گناه شناخته و از زندان آزاد شدند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.