ترکی استانبولی زبان محلی ایران؟!

زبان مورد استفاده در این نماهنگ برای اقوام آذری ایرانی آنقدر غیرقابل درک بود که غیر از آن هایی که آشنایی با زبان استانبولی دارند، اگر کس دیگری در تبریز، ارومیه، اردبیل، زنجان و دیگر شهر های آذری نشین ایران و حتی در شهرهای جمهوری آذربایجان این آهنگ نسبتا شاد را می شنید، بدون زیرنویس متوجه نمی شد!

صدا و سيما به «آگهی نامه» تبديل شده است

اگر صدا و سيما يک رسانه بخش خصوصي بود که تنها از طريق آگهي اداره مي شد، ايرادي بر آن از منظر تعدد آگهي وارد نبود ولي وقتي بودجه هاي کلان مي گيرد و از طريق آگهي هاي متعارف هم مي تواند با يک مديريت صحيح خود را اداره کند، تبديل رسانه ملي به “آگهي نامه”، بسيار رنج آور است.

تبلیغ تلویزیونی ثانیه‌ای چند؟

همواره بین مردم این سوال وجود داشته است که آگهی در تلویزیون چه هزینه‌ای دارد گاه ارقامی بین مردم شایع می‌شود که باورش سخت است.

چیپس و پفک دیگر تبلیغ نمی‌شوند

معاون وزیر بهداشت از ابلاغ لیست ممنوعیت تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت توسط وزیر بهداشت به وزارتخانه ها و دستگاههای مربوطه خبر داد.

تبلیغ تلویزیونی شامل فیلم‌های دینی نمی‌شود

کارگردان فیلم سینمایی «راه بهشت» با بیان اینکه تبلیغ تلویزیونی شامل آثار دینی نمی‌شود، گفت: تلویزیون از فیلم راه بهشت به عنوان یک اثر دینی در تبلیغات حمایت نکرد و این در حالی بوده که اثر یادشده محصول شبکه سحر است.

وقتی که دین ابزار فروش بیش‌تر می‌شود

حتی اگر به صراحت نگوییم که یک لیبرال به خاطر منافعش حاضر است مادر خود را بفروشد، در بهترین حالت توجه پیام های بازرگانی تلویزیون به اعیاد مذهبی‌مان را صرفا در راستای رضایت مخاطب، ارزیابی می‌کنیم و مگر تکیه بر مذهب به دلیل رضایت دیگران آسیب کمی است؟

مدیریت «جامعه مصرفی» را چه کسانی خط می‌دهند؟

ما در حریم خانه‌هایمان با صنعت تبلیغات تجاری به یك معامله شیطانی مبادرت ورزیده‌ایم: «سیل بی‌پایانی از برنامه‌های رایگان را برای ما پخش می‌كند و در عوض به اجازه و رضایت خود ما دوازده دقیقه از هر یك ساعت را به تبلیغ مصرف‌گرایی می‌پردازد.» آگهی‌های تبلیغاتی روی اعصابمان راه می‌رفت اما در ازای برنامه‌های مجانی كه تلویزیون برایمان …

ابزارهای کوچولوی تلویزیون در تبلیغات!

اگر پخش آگهی در تلویزیون نوعی جذب سرمایه است، جذبِ هر سرمایه، به هر نحو و با هر وسیله توجیه ندارد. و اگر رسمِ تازه تلویزیون این است، پس بخوانید فاتحه بر تلویزیون اسلامی و رسانه ملی؛ چراکه وقتی قبیحی عادی شد، دیگر نمی‌شود جلویش را گرفت.

دور باطل مصرف‌زدگی

تمام عمر زحمت می کشیم تا استراحت کنیم و البته عمر می گذرد و راحتی و آسایش و نشستن و آرامش را لمس نمی کنیم و نمی یابیم زیرا مرتباً از طریق اجتماع به ما نیازهای جدید تلقین می شود. نیازهای کاذب و مصنوعی که دائماً در آدم بوجود می آورند بوسیله تبلیغات است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.