آیا یک مسابقه کُشتی دو برنده دارد؟

به نظر می‌رسد در تحلیل چرایی و چیستی عبارت «نرمش قهرمانانه» اگر از شرایط محیطی جمهوری اسلامی ایران تحلیل واقع‌بینانه‌ای نداشته باشیم، می‌توان استفاده از این عبارت را به‌معنای عقب‌نشینی از اصول سیاست ایران تلقی کرد. اشتباه محاسباتی که برای عده‌ای در دو برهه‌ی حساس پس از رحلت امام رحمه‌الله به‌وجود آمد؛ یعنی ابتدای دهه‌ی ۷۰ و ابتدای دهه‌ی هشتاد شمسی.

آقای رئیس جمهور! از «عزت» ایران با «تدبیر» دفاع کنید

حسن روحانی که کلید حل مشکلات را در اصلاح سیاست خارجی قلمداد کرده بود اینک در شرایطی به نیویورک می‌رود که ظریف به عنوان مسئول تیم مذاکره کننده ایرانی با ۵+۱ فردا با اشتون دیدار خواهد کرد. احتمال رفع برخی تحریم‌ها قوت گرفته است و زمزمه‌هایی در خصوص مذاکره و سازش با آمریکا به گوش می‌رسد.

نقشه زیرکانه آمریکا در سوءاستفاده از نرمش غیر مقتدرانه برای فلج کردن اقتصاد ایران

در حالیکه ایران به عنوان نماد مقاومت در مقابل استکبار امریکا شناخته می‌شود، و دشمنی امریکا با ملت ایران کاهش که نیافته است، بلکه بیشتر و شدیدتر نیز شده است، زمزمه‌های و زمینه‌سازی‌های رسانه‌ای برای ملاقات با رئیس جمهور امریکا که بیشتر برد تبلیغاتی و شکستن وجهه مقاومتی ایران را دارد، نه تنها راهگشا نخواهد بود، بلکه می‌تواند زمینه را برای اجرای سناریوهای مشابه با سناریوی داماتو فراهم کند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.