آغاز همایش «ادبیات معاصر الجزایر»

همایش ادبیات معاصر الجزایر در روزهای 14 و 15 مهرماه در تالار مولوی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انقلاب اسلامی با تمدن‌سازی مذهبی ریشه سکولاریسم را زد

اولین تظاهرات در انقلاب، در مشهد قبل از قم، توسط زن‌ها صورت گرفت. مادر من هم در آن تظاهرات حاضر بود. یکی از بستگانمان به مادرم می‌گفت: روایت داریم مرد نباید صدای زن نامحرم را بشنود. شما چگونه در تظاهرات شعار می‌دهید؟ شعور نداشت که آن روایت مربوط به زنانی است که با لحن خاصی صحبت می‌کنند که حس جنسی را تحریک می‌کند، نه زنانی که همراه مردها شعار مرگ بر شاه سر می‌دهند. اگر کسی با این صدا تحریک شود مریض است.

انفجار اجتماعی در عربستان دور از انتظار نیست

هنوز در عربستان زنان حق رانندگی ندارند، در عربستان حتی یک مجلس فرمایشی وجود ندارد، چیزی به نام آزادی بیان و اعتقادی در کمترین حد نیز وجود ندارد. در واقع عربستان نمونه بارز یک نظام فاسد متحجر و عقب مانده است. به همین دلیل حرکت به سمت یک انفجار اجتماعی پر شدت در عربستان دور از انتظار نیست.

مصر؛ الگوساز یا الگوپذیر؟

نخبگان تعیین می‌کنند که الگو‌ها چه باشد. نخبگان هم با توجه به واقعیت‌های اجتماعی این الگو‌ها را تعیین می‌کنند. واقعیت‌های اجتماعی در مصر در حال حاضر حکم می‌کنند که مسائل اجتماعی در اولویت باشند.

جای خالی حیا در سیاست گذاری های فرهنگی

متاسفانه در مساله حجاب ما همیشه با پوشش برخورد کرده‌ایم. هیچ‌گاه مساله حجاب را بدون حجاب و بدون تعارف و ملاحظات و حاشیه بررسی نکرده‌ایم.

فیس‌بوک هیچ وقت انقلاب‌ساز نبوده است

در مورد این‎که فیس‎بوک و کلا شبکه‎‎های اجتماعی چقدر در شکل‎گیری انقلاب‎‎های منطقه تأثیرگذار بوده‎اند باید بگویم؛ فیس‎بوک هیچ‎وقت نمی‎تواند منجر به انقلاب شود. کما این‎که مسأله‎ای که دو سال پیش در ایران اتفاق افتاد، اسمش یک انقلاب توییتری یا فیس‎بوکی نبود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.