چه کسانی برای نفی استقلال ایران تئوری‌پردازی می‌کنند؟

ما در دنیا لفظ، مفهوم و تعبیری به نام استقلال اصلاً نداریم. استقلال تعبیری است که در دهه‌ی 1950 میلادی کشورهای آفریقایی برای دوره‌ی استعمارزدایی استفاده می‌کردند. مفهومی بود که مؤثر افتاد و در کسب حاکمیت ملی برای ایران در دوران پس از انقلاب اسلامی مفید بود، اما امروز لغت استقلال کاربرد ندارد…کشور ما هم‌اکنون دارای استقلال سیاسی است و خود تصمیم می‌گیرد و لزومی ندارد اندیشه‌های قدیمی را که امروزه دیگر معنایی ندارند، مبنای فرهنگ سیاسی خود در داخل و خارج قرار دهد.

در گذشته بمانیم یا نمانیم؟

اگر قرار است گذشته سیاه انگلیس و فرانسه و ظلم‌های این دولتها به ملت فراموش شود، ‌اگر قرار است چشم بر فتنه سیاه سال 88 بسته شود، آنگاه چرا باید به کسانی كه همراه یك ملت به فرد و دولت رای داده‌اند حمله نمود و حتی با حالتی طلبكارانه از آنها خواست كه برای رای و حمایتی كه كردند عذرخواهی كنند و توبه به جا بیاروند؟

دست به نقد در توهین به خبرنگاران

متأسفانه پنجشنبه‌شب در برنامه طنزی به نام دست‌به‌نقد که زمانی نمی‌گذرد از شروع پخش آن، در قسمتی از آن به جامعه خبری و خبرنگاران توهین شدیدی شد به‌گونه‌ای که در این پلان خبرنگاران را افرادی گرسنه و محتاج به تکه نان رایگان سازمانی که برای پوشش خبری آن می‌روند، معرفی کرد.

عموپورنگ در مربع عشقی

به تصویر کشیدن خط داستانی عاشقانه، آن هم با چهار ضلع در برنامه‌ای متأسفانه پربیننده، با مخاطب هدف کودک و نوجوان و آن هم در ماه تقوا یعنی ماه مبارک رمضان چه توجیهی دارد؟

روزه‌خواری همراه با نسیم بهشت!

امسال متاسفانه در ماه مبارک رمضان دیده شد مسئولین فرهنگی مترو با یک ابهامی مواجه شده‌اند و آن اینکه نمی دانند باید آب سردکنهای مترو را باز نگه دارند یا آن را ببندند. سالهای قبل نیز این مشکل برای مسئولین مترو وجود داشت و شاهد بودیم یک سال باز و یک سال آن را بسته نگه می‌داشتند!

در كجاي تاريخ ايستاده‌ايم؟

اين اتفاقي بود كه در غرب عالم رخ داده است. اما شرق عالم وضعيت خاص خودش را داشته. با بيداري تفكر ديني كه از ايمان به غيب عالم و آموزه هاي وحياني سرچشمه ميگيرد، ايمان هاي فردي در يك جنبش مذهبي به ايمان جمعي نظام مند بسط پيدا مي كند و در مصداق جمهوري اسلامي تبلور مي يابد. مدلي كه قابليت تعميم به مصاديق ديگري را بخصوص در بستر بيداري اسلامي بوجود آمده داراست گر چه مشكل است.

از خنده زورکی تا نشاط واقعی

گاهی از آشوب‌های دنیایمان خسته می‌شویم و تلویزیون را روشن می‌کنیم تا با بعضی از برنامه‌های «طنز» آن دمی بیاساییم. چقدر «غفلت» به نظر خوب می‌آید برای لحظه‌ای آسودن..!

تکرار تیتر هتاکانه مردم امروز در هفته‌نامه صدا 

هفته‌نامه صدا در شماره این هفته خود در بخش تریبون آزاد تیتر هتاکانه روزنامه مردم امروز را تکرار کرده است.

«حاج قاسم» و بچه هایش

مرور تاریخ انقلاب نشان می دهد که بعد از پایان جنگ و آغاز دوره سیاسی و اجتماعی جدید ، فضای عمومی جامعه به تدریج از شعارها و نیات آرمانی و انقلابی فاصله گرفت و به سمت شعارهای «واقع نگرانه» و «عملگرایانه» پیش رفت.در چنین فضایی بود که نهادها و شخصیت های آرمانگرا همواره مورد انتقاد و بی مهری قرار گرفتند، به گونه ای که گویی ایشان مانع و سدی در برابر رشد و توسعه جامعه هستند.

بحران جمعیت و بازی با واژه‌ها!

مردم ما هنوز آن زمان را فراموش نکرده اند که لشکر هزاران هزار نفری بهورز و پزشک و پرستار، طرح تنظیم خانواده را شهر به شهر، روستا به روستا و خانه به خانه اجرا کردند. چه شده است که اکنون آن همت و عزم برای سیاست های جدید جمعیتی وجود ندارد؟

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.