بازگشایی سفارت انگلیس غیرقانونی است

بر اساس قانون مجلس در آذر 92 برای کاهش سطح روابط با انگلیس، به کار بردن لفظ «سفارتخانه» برای انگلستان غیرقانونی و معارض با قانون می‌باشد. طبیعی است که هر چه قدر هم روابط دولت ایران با انگلیس، نزدیک شود، مانع قانونی وجود دارد که آن را سفارتخانه یا مامور اعزامی را سفیر بنامد.

فعال شدن سفارت ایران در لندن

کاردار غیر مقیم ایران در بریتانیا با اشاره به بازگشایی بخش کنسولی سفارت ایران در اسفند پارسال گفت: ‌«هم‌اکنون سفارت در حال ارائه خدمات کنسولی به هموطنان است و به زودی سایر بخش‌های سفارتخانه نیز فعال می‌شود.»

دیوان مقلد

این روزها بس‌یاری ورود دانش‌جویان به سفارت بریتانیا را بر زبان می‌آورند و حضور به جای آن‌ها مقابل سفارت را طعن می‌کنند، و دیگرانی تحصن طلاب در مدرسه‌شان را با برخوردهای امنیتی پاسخ می‌دهند. برخی حتا پیش‌تر می‌روند و از بیان ره‌بر نفی عمل انقلابی را ترویج می‌کنند و در بهار انقلاب‌های اسلامی، همه چیز را در جمهوری اکنونی ایران تمام‌شده می‌خواهند.

پاتوق «شعر انقلاب اسلامی» در شماره جدید حیات

شماره ۶۴ نشریه دانشجویی حیات منتشر شد.
بخش شعر انقلاب اسلامی به بهانه جایزه کتاب سال شعر، به موضوع ویژه محمدمهدی سیار، آثار و اشعارش پرداخته است. این در حالی است که سجاد سامانی، برگزیده شعر دانشجویی، در هر شماره، شعر یکی از شاعران انقلاب اسلامی را بررسی می‌کند. «رنگ فاضلانه» تیتر دوم روی جلد، مربوط به همین موضوع است که فاضل نظری را از چهار جنبه مورد بررسی قرار داده است.

پیوندهای تکمیلی تسخیر سفارت انگلیس

در این هنگام هر گونه فراموشی و کاهلی نسبت به بازی جدید، عقب‌نشینی از فضای تهاجمی علیه انگلیس و درگیری در مباحث فرسایشی درون‌جبهه‌ای یعنی دادن فرصت به انگلیس برای امتیاز گرفتن از ایران. هر چند که مقصود این نوشته پرداختن به تسخیر لانه روباه پیر طی هفته گذشته نیست اما بر آن است که بگوید “در سایر فضاها نظیر فضای رسانه‌ای تسخیر باید ادامه داشته باشد!”

گزارشی از تسخیر لانه روباه و حواشی آن

گوشه‌ای از خشم ملت ایران را در این حرکت نشان دادیم … بوق‌های تبلیغاتی انگلیسی کوشیدند در این میان، تحقیر اخراج سفیرشان از خاک ایران را با هوچی‌گری و جنجال کاهش داده و با تشکیل جلسات پوچ و بی‌ارزش و صدور بیانیه‌هایی که ارزش کاغذپاره را نیز ندارد بار تحقیر خود را کم کنند

اصالت حرکت‌های دانشجویی به جوششی بودن‌شان است

واقعیت آن است که مسئله اصلی در حرکتهای دانشجویی، ابتنای آن بر تحلیل و تصمیم خود دانشجویان و در واقع «جوششی» بودن آنهاست؛ و الا بحث از درست یا نادرست بودن چنین اقداماتی آن هم تنها بر اساس پیامدهای آن، گرچه برای کشف اشتباهات و کسب تجربه مفید و بلکه ضروری است، اما تاثیری در ارزشگذاری آن نخواهد داشت.

تداوم حرکت تسخیر سفارت انگلیس

از آغاز حرکت مثل تمام کارها شبهات شروع شد: آیا رهبری از کار راضی است؟ این تلقی غلط از رابطه‌ی امت و امامت که باید برای هر کاری از رهبری کسب تکلیف کرد. از اول انقلاب تا به حال بوده است. این گفتمان تعطیل عقل چقدر فرصت‌ها را سوزانده است. بارها به وسیله‌ی رهبر انقلاب استناد به جملات خصوصی و حرف های خلاف محل‌های عمومی از ایشان نفی شده است. افراد به جای آن که بر اساس گفتمان کلی رهبری و نکات مطرح شده به وسیله‌ی ایشان در جلسات عمومی و علنی، به دنبال فرمان ویژه هستند. بعضاً هم با این شبهه که رهبری نظرش این هست یا نیست و… تحلیل و کار را رها کرده در یک حالت تعلیق به سر می برد که فرمانی برسد.

حمایت «انجمن کوبا در تورنتو» از اعتراض دانشجویان ایرانی علیه انگلیس

انجمن کوبا در تورنتو با انتشار بیانیه‌ای در وب سایت خود از تظاهرات خودجوش دانشجویان ایرانی در مقابل سفارت انگلیس در تهران حمایت کرد.

مسئولان تمامی دارایی‌های انگلیس در ایران را بلوکه کنند

بسیج‌ دانشجویی 8 دانشگاه تهران با صدور بیانیه‌ای تأکید کردند: دارایی‌های انگلستان در ایران جهت جبران بخش ناچیزی از جنایت‌های وی علیه این ملت باید بلوکه شود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.