انحصار صنفی

اساسا تعارض منافع و سپردن امور مدیریتی وزارت‌خانه‌ها به یک صنف خاص و همچنین دادن اختیارات حاکمیتی به سازمانهای صنفی نظیر کانون وکلا، نظام پزشکی و نظام مهندسی تنها سبب اولویت یافتن منافع یک صنف خاص بر سایرین شده است

بحث تعارض دين و علم از يونان مطرح بود

امیر محمد گمینی گفت: تعارض دين و علم، مخصوص به دوره معاصر نيست و اين مساله از دوره يونان باستان كه علم و مباحث علمي آغاز شده، وجود داشته است.

با «تعارض» و «تعامل» غرب چه باید کرد؟

پرسشی كه خوب است دانشگاه‌های ما به آن پاسخ دهند این ­است ­كه امروز در این عرصه‌ی دوگانه‌ی «تعارض» و «تعامل» منافع در سطح جهان، چه باید بكنیم؟ چگونه منافع خود را تأمین كنیم؟ چگونه چالش­‌ها را حل و موانع را رفع كنیم؟ و بالاخره در مقابل بدخواهی­‌ها و ظلم­‌هایی كه متوجه ماست چه واكنشی نشان بدهیم؟

با تعارض‌های نقش‌های جنسیتی چه باید کرد؟

امروزه مادران و همسران شاغلی وجود دارند که بر نقش قدیمی و تاریخی مادری و همسری خود نقش‌های اجتماعی دیگری را مانند انواع اشتغال اضافه کرده‌اند و این مسئله به علت تفاوتی که در نوع زندگی ایشان ایجاد کرده است، می‌تواند موجب تعارض تقش زنان در خانه و اجتماع باشد…

مهندسی جامع علم دینی از منظر آیت‌الله جوادی آملی

آیت الله جوادی آملی معتقد به اسلامی سازی علوم، اعم از علوم تجربی و انسانی است؛ اما این نگرش مبتنی بر ترسیم صحیح و هندسی دو مسئله «رابطه عقل و دین» و «رابطه علم و دین» است. ایشان در این زمینه می‌نویسد: «سال هاست که نزاع علم که محصول عقل است و دین که رهاورد وحی است، اذهان بسیاری را به خود مشغول داشته است. این نزاع محصول تصوری ناصواب از نسبت علم و دین و بر اندیشه استوار است که علم در مقابل دین است»

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.