فلسفه تعلیم و تربیت اشراق

جلد اول کتاب «فلسفه تعلیم و تربیت اشراق» نوشته حجت‌الاسلام محمد بهشتی به کوشش انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روانه بازار نشر شد.

برخی مسئولان صراحتاً می‌گویند آب خوردنمان با اراده غرب است

رحیم پورازغدی با بیان اینکه غرب در تلاش است تاریخ جعلی بسازد تا به کودکشان بگوید «شما می‌توانید» خاطر نشان کرد: متأسفانه نمی‌توانیم در آموزش و پرورش گفتمان سازی کنیم مگر اینکه فرزندانمان بعد از 12 سال درس خواندن پس از بیرون آمدن از محیط آموزشی بتوانند بگویند که چه کسی هستند؟ در برابر چه کسانی مسئول هستند؟ چه حقوقی دارند یا ندارند؟ و چه توانی برای حل مشکلات جامعه دارند و بر این باور باشند که می‌توانیم.

سیاست‌گذاران تعلیم و تربیت!حواستان هست؟!

آسیب‌های اجتماعی و بروز آن‌ها در جامعه، نشان از واقعیت‌هایی دارد که سیاست‌گذاران تعلیم و تربیت نباید نسبت به آن‌ها بی‌توجه باشند. اهمیت این امر هنگامی مضاعف می‌شود که محیط آموزشی و مدرسه به محل بروز خشونت و جرم و … تبدیل می‌شود. لذا تمهید مقدمات لازم برای مواجهه با این امر، مطالبه جدی است که از سیاست‌گذاران تعلیم و تربیت کشور باید صورت بگیرد.

پدر تعلیم و تربیت ایران تجلیل می‌شود

همزمان با مراسم روزجهانی کودک از غلامحسین شکوهی وزیر اسبق آموزش و پرورش و پدر تعلیم و تربیت ایران تقدیر خواهد شد.

چیستی تعلیم‌وتربیت جدید و چرایی ظهور آن

محمد رجبی از اساتید حکمت و فلسفه می‌نویسد: در دوره‌ جدید تاریخ که از رنسانس اروپا آغاز شده و تاکنون تداوم دارد، نیست‌انگاری و موجودبینی بشر به نحو بی‌سابقه‌ای مضاعف و تشدید شد و به صورت زبون‌اندیشی و خودپرستی غریبی که متضمن انکار هر نوع تعالی بود، جلوه کرد.

سفری در جست­‌وجوی هویت

ماریا با آشنایی بیشتر با ایران و رسوم آن، با به یاد آوردن زبان مادری و با اندیشیدن در مورد وطنش، کم­کم هویت خود را بازمی­یابد و با تماس با دخترخاله­‌اش این هویت را به رسمیت می­شناسد. حسین نیز با مواجهۀ مستقیم با خاله و برادرش او را الگوی مناسبی در زندگی می­بیند و این بار خود تصمیم می­گیرد مانند برادرش باشد.

پناهیان: انقلاب را دانش‌آموزان به ثمر رساندند

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به نقش تأثیرگذار دانش آموزان در صحنه‌های مهم دفاع از انقلاب اسلامی، گفت: نظام آموزش و پرورشی را که غربی‌ها برای ما ترسیم کرده‌اند باید با اصول داخلی و ویژگی‌های اصیل انسانی و ارزشی مطابقت پیدا کند.

دومین کرسی آزاداندیشی تارنمای رب برگزار می‌شود

دومین کرسی آزاداندیشی این مجموعه‌ی دانشجویی با موضوع مبنای معرفتی فلسفه‌ی تعلیم و تربیت اسلامی به کوشش تارنمای رب و همیاری بسیج دانشجویی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

«شکارچی شنبه» چه درس‌هایی برای تربیت سیاسی در کشور دارد؟

تیپ ایده آل نمایش داده شده از یک خانواده ی صهیونیست (آن هم روحانی صهیونیست) و فرایند جامعه‌پذیری در آن- هر چند به خوبی وجهه‌ی نمادین در جاهایی از آن نیز مشخص است – به جز بعد استکبارستیزی درس‌های خوبی برای خود ما در مورد روند تربیت سیاسی و جامعه‌پذیری در ابعاد سیاسی و اجتماعی دارد.

درباره‌ تعليم و تربيت در ايران

«درباره‌ي تعليم و تربيت در ايران» که مجموعه‌ای از گفتارها و نوشته‌های دکتر رضا داوری اردکانی است، شامل يك مقدمه و شش نوشتار با عناوين «انقلاب در آموزش و پرورش»،‌ «آموزش و فرهنگ»، «آسيب‌شناسي تربيت ديني»، «فرهنگ و تعليم و تربيت»،«مصاحبه‌اي درباره‌ي آموزش و پرورش» و «فلسفه و تربيت» است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.