راه‌های رفع یبوست در بیماران سرطانی

متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به اینکه یبوست یک امر عادی در بیماران سرطانی است و به علت کمبود مایعات، کم تحرکی با درمان‌ها ایجاد می‌شود، گفت: بهتر است مصرف فیبر غذایی را در برنامه غذایی خود افزایش دهند.

چند توصیه‌ساده برای مصرف کالری کمتر

لازم نیست به دنبال یک رژیم غذایی سخت برای مصرف کالری کمتر باشید، کافی است یک تغییر معمولی در سبک زندگی خود بدهید و به راحتی لاغر شوید.

خواص و مضرات شکلات تلخ تشریح شد

یک متخصص تغذیه خصوصیات مثبت و منفی شکلات تلخ را برشمرد و گفت: مصرف شکلات تلخ کلسترول بد، فشار خون، احتمال سکته قلبی و ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.

نوشابه عامل پوکی استخوان

مشاوران سلامت امروز در پاسخ به پرسش‌های شهروندان از نوشابه به عنوان عامل پوکی استخوان نام بردند و اقدامات لازم در زمان خونریزی بینی و تشنج کودکان هنگام غذا خوردن را تشریح و غذاهای مخصوص زمستان را نام بردند.

غذاهایی که آلودگی هوا را دفع می‌کنند

مواد غذایی حاوی ویتامین E، C، D، کاروتئویدها و سلنیم آنتی‌اکسیدان هستند و می‌توانند سموم ناشی از آلودگی هوا را از بدن خارج کنند. این مواد در شیر، زرده تخم‌مرغ، روغن‌های گیاهی، جوانه گندم، سبزیجات پهن‌برگ، کلم بروکلی، اسفناج، کاهو و زردآلو وجود دارد.

عوامل مهارکننده و افزایش دهنده سرطان‌ها

یک متخصص تغذیه در امور سرطان در رابطه با نقش رژیم غذایی تغذیه و ابتلا به سرطان گفت: رژیم غذایی دارای مهارکننده‌ها و تحریک‌کننده‌های مواد سرطان‌زا است به طوریکه آنتی اکسیدان‌ها نقش مهارکنندگی و چربی و چاقی نقش افزایش سرطان را بازی می‌کنند.

تغذیه چاق‌ها و لاغر‌ها در ماه‌رمضان چگونه‌باشد

اگر روزه‌دار در طول روز با عطش مواجه می‌شود باید هنگام سحر و افطار میوه‌های با طبع سرد و آبدار را مصرف کند. این کار بهتر از نوشیدن فراوان آب است چرا که آب به سرعت تشنگی را برطرف و به سرعت هم دفع می‌شود و نمی‌تواند مانع عطش روزه‌دار در طول روز شود اما میوه‌ها و سبزی‌های با طبع خنک و آبدار رطوبت را در بدن حفظ می‌کنند

فست‌فود ایرانی‌ها را کوتاه‌قد کرده‌ است

رژیم غذایی ما نه ایرانی است نه فرنگی. با کم شدن مصرف لبنیات، روز به روز از قد ایرانی‌ها به خصوص روستائیان کاسته شده و برعکس به قد کره‌ای‌ها و ژاپنی‌ها به علت مصرف لبنیات افزوده می‌شود.

حجم و کالری غذا باید در فصل بهار کاهش یابد

براساس یک سنت قدیمی در کشور ما افراد همزمان با خانه تکانی منازل خود در فصل بهار با حجامت و مصرف مسهل های خفیف، بدن خود را خانه تکانی می کردند.

غذاهایی که حافظه را تقویت می‌کند

از آنجایی که میوه و سبزی‌ها سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌ها هستند علاوه بر اینکه از پیری زودرس از جمله پیری مغز پیشگیری می‌کنند تا 11 درصد احتمال بروز سکته را نیز پایین می‌آورند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.