«آتش بس ۲» نقد درون گفتمانی مدرنیته

میلانی می‌خواهد زندگی مدرن امروزی و سبک زندگی مدرن را نقد کند، اما این نقد لزوماً نفی مدرنیته نیست بلکه نقدی درون‌گفتمانی است؛ چراکه در نقطه‌ی مقابل این زندگی سنت یا دین را قرار نمی‌دهد، بلکه از درون همان مدرنیته یعنی روان‎شناسی که خود مولود مدرنیته است، می‌خواهد راهی برای رهایی از مشکلات و مصائب زیست شهری پیدا کند و گزاره‌هایی که در این میان مطرح می‌کند گزاره‌هایی مدرن است.

آغاز نمایش 4 فیلم در سینماها

چهار فیلم سینمایی «خانم»، «خواب زده ها»، «آرایش غلیظ» و «آتش بس 2» آخر این هفته به سینماها می آیند.

نظر مثبت فارابی بر فیلمنامه دفاع‌مقدسی میلانی

این فیلم درباره زندگی یک زن و وقایعی است که در جنگ برای وی رخ می‌دهد اما این داستان هیچ ارتباطی با کتاب “دا” ندارد. خوشبختانه فیلمنامه به فارابی ارائه شده‌است و آنها نظرات مثبتی درباره کار داشته‌اند. امیدوارم بتوانیم امسال فیلم را کلید بزنیم.

مجوز ساخت فيلم «دا» لغو شد

بنياد سينمايي فارابي، پروانه ساخت فيلمي براساس کتاب دا به کارگرداني تهمينه ميلاني را لغو کرد.

استعفای تهمینه میلانی از داوری جشنواره هند

تهینه میلانی که برای داوری چهل و دومین دوره جشنواره گوا که در کشور هند برگزار می‌شود ، دعوت شده بود در میانه جشنواره از داوری استعفا داده ، راهی ایران شد.

خانم میلانی، سیاست مدار نیستید، اما انسان چطور؟

وطن پرستی هم پیش کش، گفتید با خط کشی های عالم سیاست کاری ندارید با خط کشی های عالم انسانیت چه می کنید؟ خون ریخته شده زنان و کودکان فلسطینی روحیه فمنیستی شما را آزار نمی دهد؟ گفتید سیاست مدار نیستید، اما انسان چطور؟

اگر فیلم «حقیقت محض» را سینماگران ایرانی می‌ساختند!

چرا سینماگران امریکایی برای کشورشان تاریخ جعلی، فرهنگ قلابی و قدرت می‌سازند و سینماگران ما با تمسخر فرهنگ، توهین به مردم و سیاه نمایی دنبال خرس طلایی و نقره‌ای هستند تا پز روشنفکری و مردمی بودن بدهند؟!

«ورود آقایان ممنوع!»؛ «تسویه حساب» با «آتش بس»

یکی از نکات جالب در این فیلم تکرار صحنه ها و حتی دیالوگ های فیلم های میلانی است. شاید بیش از 50 درصد فیلم عین صحنه ها و دیالوگ های فیلم های او باشد. اما در آنجا جدی و بیانیه ای است و اینجا خنده دار و مسخره. در واقع قاسم خانی کار خاصی نکرده است؛ فقط مانند کودکی بازیگوش فریاد زده: پادشاه لخت است! این نشان می دهد چقدر فضا و ادبیات روشنفکری در کشور ما (به خاطر دوری از مردم) کمیک و خنده دار است.

درهای سینماهای غرب به روی کدام فیلم ها باز است

باید از این پس منتظر به نمایش درآمدن فیلمهای بیشتری از این جنس در سینماهای آمریکا و اروپا باشیم و البته این به آن معنا نیست که راه به روی همه فیلم های ایرانی باز است.

اجازه دهید برنامه «هفت» همچنان زنده اجرا شود!

لازم به ذکر است که برنامه هفت را می‌توان احیاء گفتمان انتقادی در سینمای ایران و شکننده تابوی روشنفکری حاکم بر آن دانست که در فضای کنونی سینما کاری بس ارزشمند و قابل تقدیر است…

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.