تقدیر از حسن رحیم‌پور به خاطر مبارزه با تحجر و اسلام آمریکایی

اقدامات حجتیه و شبه حجتیه را می‌توان در تربیت نیروهای متدین ضدانقلاب خلاصه کرد، در پاسخ به این پرسش که باید در برابر این جریان در بعد اجتماعی و فرهنگی‌اش چه کرد، گفت: انجمنی‌ها در شهرهای مختلف در قالب تئاترها و گروه‌های هنری، انتشار کتب گوناگون، برپایی هیئات مذهبی، تأسیس مدارس غیرانتفاعی و …. فعالیت می‌کنند

پارادوکس صوفیه درباره اعتقاد به دخالت در امورات سیاسی

دراویش می‌خواهند با یک حرکت سیاسی توپ را در زمین آقای هاشمی بیندازد، که قطعاً یکی از علت‌های آن این‌ست که می‌خواهند برای خود کسب مشروعیت کنند و فرقه‌ای را که در حال فرو ریختن است، بازسازی کنند. در این فرقه می‌بینیم که اشخاصی مثل خانم زارا نورایی و آقای مصطفی آزمایش در آن طرف مرز، در سرویس‌های جاسوسی و اطلاع‌رسانی غرب و در شبکه‌های فارسی زبان مانند بی‌بی سی، صدای امریکا و یا دویچه وله فعالیت می‌کنند.

حوزه‌ای که نسبت به نیاز جامعه اسلامی بی‌تفاوت باشد، سکولار است

رییس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی گفت: برخی در پوشش حوزه سنتی، می خواهند حوزه را از نظام اسلامی جدا کنند؛ این در حالی است که حوزه در بطن نظام است و هیچ راهی برای گریز از تحول در جهت برآوردن نیازهای نظام اسلامی ندارد.

امام خمینی(ره): مسئله تباکی نیست مسئله سیاسی است

امام با تفسیر حدیث «تباکی» به تأثیرات سیاسی گریه در جامعه اشاره می‌کند و ملت ایران را ملت «گریه سیاسی» می‌نامد که این گریه نهال ایمان و جهاد را در قلوب مردم شکوفا می‌سازد و یک ملت حماسه‌ساز پدید می‌آورد. ایشان در این باره می‌فرمایند: «مسئله تباکی نیست؛ مسئله سیاسی است»

جزوه: اسلام ناب در بیان حضرت روح‌الله

جزوه اسلام ناب، گلچینی از قطعاتی کوتاه از بیانات امام خمینی (ره) در مورد منش صحیح اعتقادی و اسلامی از میان سخنان ایشان است که به صورت فایل پی‌دی‌اف برای دریافت قرار داده شده است.

مسیحیت معتقد به جدایی دین از سیاست است

رئیس شورای پاپی گفتگوی ادیان واتیکان اظهار داشت: در آئین مسیحیت دین و سیاست از یکدیگر جدا هستند و این یکی از موارد اختلافی بین اسلام و مسیحیت است.

رواج تفكر منزوي كردن روحانيت

در جريان فتنه ‌سال 1388، دشمن با تفكر جدايي حوزه از حكومت،‌ جدايي حوزه از سياست و جدايي مراجع از حكومت، به دنبال ايجاد يك انشقاق بود. آنها مي‌خواستند چنين وانمود كنند كه بخشي از بدنه‌ حوزه و روحانيت نسبت به نظام و حكومت و نسبت به رهبري زاويه دارد.

هدف واقعی ترویج اسلام منهای روحانیت تضعیف جایگاه ولایت فقیه است

اینکه ثمره جدایی اسلام از روحانیت چیست باید گفت که ثمره آن گسترش باب خرافه، مفاهیم باطل در دین، تضعیف جایگاه رهبری و ولایت فقیه است. اینکه واقعا انگیزه آن‌ها این است یا خیر نمی‌دانم ولی ثمره کارشان تنها این مسایل هست.

نقشه‌ی دشمنان در باب دین؛ اسلام منهای روحانیت و سیاست

تاریخ انقلاب اسلامی ایران مقطعی نه چندان دور از خود را به یاد دارد که برخی از افراد مدعی فهم و دانش که لقب متفکر و نظريه‌پرداز را هم یدک می‌کشیدند در مقالات و کتاب‌های خود و روزنامه‌ها علیه دین و مبانی اسلام آنچنان افاداتی می‌نوشتند که بازگو کردن هرکدام از آن‌ها دل هر مسلمانی را جریحه دار خواهد کرد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.