نظر حاتمی‌کیا، عسگرپور، میرکریمی و شیخ‌طادی درباره جشنواره‌های خارجی

حضور سینمای ایران در جشنواره‌های خارجی اگرچه ممکن است فوایدی داشته باشد اما شکل حضور سینمای ایران در این جشنواره‌ها بسیار مهم است. این مورد از نگاه ۴ کارگردان بررسی شد.

وحید جلیلی

دروغ به دروغ شستن محال آمد محال

مصدق خوب است به شرط آنکه کودتای آمریکایی –انگلیسی و شعبان بی‌مخ‌ها و پری بلنده‌هایش را به یاد‌ها نیاورد و شریعتی خوب است به شرط آنکه از دکتر و مهندس‌ها و فیلمساز‌های فرنگ رفته وطن فروش حرفی نزند. حتی امیرالمومنین را هم قبول داریم به شرط آنکه هزاران فتنه گر جامعه مسلمانان را در جمل و صفین و نهروان از دم تیغ نگذرانده باشد.

از عشق مثلثی به عشق مربعی رسیده‌ایم

دست یازیدن به سینمایی که حیا و نجابت در آن معنا ندارد باعث تأسف است. باعث حیرتم بود که همه نجابت و حیای این نسل و نسل قبلی مردم را زیر سوال ببریم تا کمدی خلق کنیم که آن هم محقق نشد و از عشق مثلثی به عشق مربعی رسیده ایم. و به نظرم این فیلم سواستفاده از باورهای مذهبی مردم است، بیان سینمایی ناقصی دارد و به علاوه نه تنها کمدی نیست بلکه هجو محض است.

تأسف حاتمی‌کیا برای سیاه‌نمایی در سینما

این بلایی است که جشنواره‌های خارجی بر سر ما آورده است. این اتفاق سلیقه‌هایی است که از آن طرف می‌آید و نتیجه‌اش همین می‌شود که به بحران تماشاچی برخورد کرده‌ایم. انگار برای مردم خودمان فیلم نمی‌سازیم به همین دلیل باید پاسخگو باشیم که چرا متاسفانه سینما به این وضعیت کشیده شده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.