تبریک وزارت خارجه آمریکا به جعفر پناهی

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای مداخله‌جویانه دریافت جایزه خرس طلا در شصت و پنجمین جشنواره فیلم برلین را به محکوم فتنه ایران تبریک گفت.

جایزه ساخاروف چیست و به چه کسانی اهدا می‌شود؟

در قالب این جوایز فرهنگی، حقوق بشری و … مبالغ کلانی برای پیشبرد برنامه‌ها به این افراد پرداخت می‌شود و کسی هم معترض آن نخواهد شد. در واقع یکی از اهداف این جوایز، انتقال کمک‌های مالی برای ادامه اعتراضات در کشورهای مستقل و همزمان پوشش رسانه‌ای آن برای تبدیل آن فرد به نماد مبارزاتی است.

اعتراض وزارت امور خارجه به اقدام هیئت پارلمانی اتحادیه اروپا در دیدار با فتنه گران

وزارت امورخارجه کشورمان با دعوت از کاردار سفارت یونان به اقدام هیئت پارلمانی اتحادیه اروپا در دیدار با برخی محکومین حوادث ۱۳۸۸ در محل سفارت یونان در تهران اعتراض کرد.

چگونه پای «ساخاروف» را به ایران باز شد

نهایتا در روزهای اخیر که هیئت پارلمان اروپایی با عنوان دیدار با مسئولان نظام وارد تهران شد، در اقدامی که هیچ نهادی در کشور (چه مجلس به عنوان میزبان این گروه و چه وزارت خارجه) مسئولیت آن را قبول نمی‌کنند، ضمن دیدار با این 2 محکوم فتنه در سفارت یونان، بدهی خود را به برگزیدگان سال قبلشان ادا کردند.

آنچه هیئت اروپایی و محکومین فتنه در سفارت یونان رد و بدل کردند+تصاویر

در روز اعطای جایزه در پارلمان اروپا (در سال 2012) جای 2 محکوم فتنه خالی بود که به نظر می‌رسد با گشاده دستی وزارت امورخارجه و مجلس شورای اسلامی، حالا این جایزه رسما به این 2 اهدا شده است.

چه‌کسی مجوز دیدار اروپایی‌ها با فتنه‌گران را صادر کرد؟

هیئت پارلمانی اروپا در اولین روز ورود خود با نسرین ستوده، یکی از چهره‌های تابلودار برانداز که دخالت مستقیمی در جریان فتنه ۸۸ داشت و همچنین جعفر پناهی، از عوامل رسانه‌ای فتنه دیدار کرد. یکی از اعضای این هیات هشت نفره به خبرگزاری‌ها گفته است که در این دیدار موضوع حقوق بشر در ایران، وضعیت زندانیان سیاسی و چشم‌انداز رهایی میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد از حصر مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

جایزه حقوق‌ بشری برای وکیل تروریست‌ها

ستوده در سال ۸۹ قبل از گذراندن دوران محکومیت خویش در برنامه‌های کاری خود هیچ‌گاه از اهداف بین‌المللی حرفی به میان نیاورده است. ستوده تا قبل از زندان در زمینه حقوق بشر هیچ فعالیت عمده علمی و غیر علمی نیز نداشته است.

همه سینما را به یک چوب نرانیم

می‌بینید که در عرصه‌های مختلف ما حرکتی رو به جلو داریم اما در سینما چرا همه از سَر ناامیدی سخن می‌گویند؟ شاید چند فیلم سیاه‌نما ساخته شود اما چرا همه‌ی سینما را با یک چوب می‌رانیم؟ همین رفتار باعث می‌شود به جایی برسیم که مقیاس‌هایمان بهم ریخته و همه چیز را با هم قاطی می‌کنیم و حتی فیلمی به نام «جدایی نادر از سیمین» را هم اثری ضد اسلامی و ضد نظام می‌دانیم!

وقتی سیاست، هنر را کنار می‌زند

مسائل حاشیه ای در دوران کاری جعفر پناهی، متاسفانه قدرت بالای کارگردانی پناهی را به نکته ای حاشیه ای در ارزش گذاری آثارش تبدیل کرد.

حامی خارجی فتنه، مهمان ویژه سینما حقیقت

اگر مسئولین ذی ربط، حتی به زبان فارسی یک جستجوی ساده اینترنتی جشنواره جیلاوا و دبیر آن، انجام داده بودند شاهد این نبودیم که یک بیگانه که سابقه رسمی و علنی حمایت از مجرمین و محکومین فتنه ۸۸ را دارد، بخواهد از تریبون جشنواره جمهوری اسلامی ایران علیه آن صحبت کند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.