کتاب در مکتب مصطفی
کتاب «در مکتب مصطفی»جستارى علمى درباره سیره تربیتى شهید مدافع حرم مصطفى صدرزاده، بهعنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی است که در واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تهیه شده است. در مقدمه کتاب می خوانیم:مکتب مصطفی در مسجدش، نمونه کوچکی از مکتب حضرت مصطفی (ص) در مسجدالنبی است. مصطفی زندگیاش وقف مسجد و کار با مردم بود. از کار عملی تا کار امنیتی در محلهاش و در آخر تربیت و اعزام نیرو برای مبارزه با لشکر اسلام آمریکایی که در این مسیر خود جلودار و در خط مقدم است.
مصاحبههای این کتاب توسط محمدمهدی رحیمی و تحقیق و تالیف آن توسط جمال یزدانی صورت گرفته است.
اربعین و توسعه مرزهای فرهنگی انقلاب اسلامی
آیا پیشکسوتان شهادت و ایثار در عراق هم در پیچ و خم زندگی روزمره فراموش خواهند شد؟
تاریخ شفاهی مبارزین در جنگ با داعش را چه کسی ثبت خواهد کرد؟
آیا حشدالشعبی با اتمام جنگ باقی خواهد ماند؟
آیا آثار جنگ به بهانه توسعه و سازندگی پاک خواهند شد؟
و…
سوالاتی از این دست هستند که آینده عراق را در تمدن اسلامی رقم خواهند زد و پاسخ اینها نه در حضور قاسم سلیمانی و چریکهایش در عراق، که در دانشگاههای ما (امت اسلامی) و در میان هنرمندان ما رقم میخورد، اگر فهمی باشد.
شهید ؛ انسان تراز انقلاب اسلامی
چرا حضرت امام در روز ١٢بهمن در جمله ابتدایی سخنرانیشان در بهشت زهرا از شهدای نهضت و پدرومادرانشان نام میبرند؟ چرا امام در بندهای انتهایی وصیتنامه خود دوباره از مقام شهادت و شهیدان سخن میگویند؟
شورای عالی محافظه کاران!
موضوعات مهمی که شورا به آن میپردازد عمدتا از سوی رهبری تکلیف شده است و دبیرخانه هیچ نگاهی نسبت به آینده ندارد؛ بنابراین درکی از مسائل فرهنگی پیدا نمیکند. نقشه جامع علمی کشور، نقشه مهندسی فرهنگی کشور، سند تحول آموزش و پرورش، سند تحول در علوم انسانی و اخیراًٌ سبک زندگی، همه نیازهایی است که رهبری به شورا اعلام کرده اما در بسیاری از موارد هنوز کار به سرانجام نرسیده است.
نگرشی معناشناختی به داعش
جمهوریاسلامی با مدل حکومتی ولایتفقیه اکنون در جهان اسلام، مدلی موفق تصور میشود؛ چراکه دیگر مدلهای تئوریک در نظریه سیاسی جهان اسلام روزبهروز تلاش میکنند مدلهای رقیب را به کرسی بنشانند. اغلب جریانات رسانهای آمریکاییصهیونیستی با برچسب مذهبی زدن به این الگو که توانسته است همه معانی زنده و بیدار یعنی استکبارستیزی، اجرای شریعت و جهانشمولی را در اذهان ساکنان این منطقه محقق کند، تلاش دارند از مرجعیت و الگودهی پایین بیاورند.
بازخوانی حرکات فرهنگی امام لازم است
مام اصالت فرهنگ سازی و ایجاد حرکت اجتماعی را برای این چند قشر خاص جدی کرده است. به نظر من عمده بحث تغییر را با این اقشار، در میان می گذارد که اتفاقا با همین ها هم انقلاب کرده است.دانش آموزها، دانشجویان، طلبه ها، قشر نخبه طلاب، قشر زنان – یکی از بیشترین جلساتی که امام داشته اند هم توی قم و هم توی تهران، با زنان بوده است.
آرمان هاي فراموش شده؛ تاملي در باب صدور انقلاب
در اين نگاه صدور تفكر انقلاب اسلامي عملي مي شد و فرهنگ مقابله با ظلم و عربده كشي و مبارزه براي استقلال خواهي و عزت مداري ترويج مي گرديد. در اين مرحله با تبيين پيام حقيقي نهضت ايران و پايه هاي شكل گيري حكومت اسلامي و اصول سياست خارجي و داخلي آن، فكر تشكيل جبهه واحد اسلامي و مبارزه هماهنگ براي رهايي از سلطه دولتهاي متخاصم بايد فراگير مي شد
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.