پوستر/ بیشترین مساحت جنگل بلوط در دنیا!

نگاهی متفاوت به ایران پس از انقلاب اسلامی

غرب ایران در مسیر بیابانی شدن

خرم‌آباد- همه‌چیز دست‌به‌دست هم داده تا اوضاع بلوطستان خوب نباشد؛ از آتش‌سوزی گرفته تا زوال که«هست» جنگل‌ها را «نیست»کرد، کارشناسان می‌گویند زاگرس درحال تبدیل‌ به بیابان است، زاگرسی که بایدزنده بماند.

ایرانگردی آتش؛ چرا کسی استعفا نمی‌دهد؟

هنوز دود از کله «چنگری» بلند است، صدای هوار کشماهور می‌آید و دامن زاگرس بوی کبک سوخته می‌دهد؛ ولی هنوز هیچ مسئولی حرف نمی‌زند و خبری از عذرخواهی واستعفا نیست، حتی کسی داغ بلوطستان راتسلیت نمی‌گوید.

هیس! مراقب کابوس تبرها باشید

آمار و ارقام نشان می دهد سالانه 35 تا 40 هزار هکتار از جنگل های کشور در معرض تهدید و از دست رفتن قرار دارند. جنگل هایی که ارزش اقتصادی و زیست محیطی آنها قابل محاسبه نیست. این در حالی است که تهی بودن دستان جامعه از سرمایه ای به نام سرمایه اجتماعی برای حفظ چنین ذخیره زیست محیطی مانند تبری بر جان جنگل ها فرود می آید که پیامد آن تغییرات اقلیمی و به سختی افتادن نسل حاضر و آینده است.

مازندران صدرنشین تخریب جنگل‌ها

محاسبه ارزش اقتصادی آن امکان پذیر نیست، زیرا نمی توان به این ذخیره زیستی به عنوان کالا نگریست. از سوی دیگر محاسبه ارزش حیاتی آن نیز امکان پذیر نیست. این مطالب بخشی از سخنان محمد امینی، رئیس هیات مدیره جامعه جنگلبانی ایران در مازندران و نیز رئیس سابق مرکز تحقیقات منابع طبیعی و کشاورزی این استان است.

چرا «آشوراده» از خط قرمز عبور می‌کند؟

در حالی که بارها مقام معظم رهبری بر حفظ منابع طبیعی و جنگل‌ها به ویژه در شمال کشور تأکید داشته‌اند و روز گذشته نیز فرمودند: «مسئولان با تخریب جنگل‌ها به بهانه جذب گردشگر مقابله کنند» اما مسئولان گردشگری همچنان با رها کردن ظرفیت‌ها و مناطق آماده برای جذب گردشگر، اصرار بر توسعه گردشگری در منطقه بکر آشوراده دارند.

زمین تا کی قابل زندگی کردن است؟

نسان ها منابع موجود بر روی کره‌زمین را که برای بقای بشر ضروری هستند با سرعتی از بین‌ می‌برند که در ۱۰.۰۰۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده‌است. این تحقیق که مدعی احتمال افزایش دمای کره زمین تا ۵الی ۶ درجه در آینده می‌شود، بقای نوع بشر تحت این شرایط زیست‌محیطی را سخت و شاید ناممکن پیش‌بینی می‌کند.

احیای‌جنگل‌‌سوخته‌گلستان‌یک‌قرن‌زمان‌می‌خواهد

پارک ملی گلستان طی سال‌جاری ۶ بار طعمه حریق شد؛ بازهم می‌شود. مسئولان محیط‌زیست می‌گویند در آتش‌سوزی اخیر ۸۰۰هکتار از رویشگاه‌های این پارک ملی نابود شده است اما گزارش‌های دریافتی همشهری آماردیگری را نشان می‌دهد.

کدام استان‌ها رکورددار زمین‌خواری هستند؟

عموزاده تاکید کرد: علاوه بر آن در برخی مواقع قاضی حکم به قلع و قمع مناطق خلع‌ ید شده می‌دهد که این امر به دلیل احداث خانه، کارخانه، باغ یا دامپروری زمینه‌ساز مشکلات اجتماعی خواهد شد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.