چه کسی نام «سپاه» را انتخاب کرد؟

یادگار امام (ره) هم ماجرای جالبی را از تعدد فرماندهان گروه مختلفی که به نام سپاه فعالیت می‌کردند روایت کرده است: یادم هست که آقا یک بار فرمودند: «این سپاه چه جوری است، مگر چند تا فرمانده دارد، هر روز عده ای به اینجا می‌آبند و به عنوان فرمانده هان طراز اول سپاه با ما ملاقات می کنند» واقعا نمی شد فهمید که فرمانده سپاه چه کسی است. (مصاحبه با سید احمد خمینی؛ ک-تاریخ شفاهی ص99)

امام مخالف واردات کالاهای مصرفی بود

فرمانده اسبق سپاه پاسداران گفت: با وجود تمامی این نصایح و روشن سازی های امام (ره)، کسانی که می گویند ما پیرو امام (ره) هستیم و ولایت فقیه را قبول داریم، چگونه کارهایی را می کنند که امام گفته نباید بکنیم.

بی‌اعتباری حکم رئیس‌جمهور برای فرمانده سپاه

پس از استعفای ابوشریف، ابوالحسن بنی صدر (رییس جمهور و فرمانده وقت کل قوا) در تاریخ 22 تیر 59 مرتضی رضایی را به عنوان چهارمین فرمانده سپاه انتخاب کرد. اما رضایی حکم فرماندهی بدون امضاء امام(ره) را فاقد اعتبار دانست و آن را قبول نکرد تا اینکه این حکم در 28 تیر ماه 1359 به تایید حضرت امام(ره) رسید.

مستندی از دردسرهای دین‌داری بی‌دردسر مدرسه علوی و انجمن حجتیه

«پوستین وارونه» به کارگردانی «محمدمهدی خالقی» با ریتمی جذاب و پرکشش ما را با نیروهای قدیمی مدرسه‌ی علوی، هم‌نشینان پیش از انقلاب انجمن حجتیه و انقلابیون و فعالان فرهنگی و دینی همراه می‌کند تا داستان تلخ دین‌داری بی‌دردسر گروهی را ببینیم و بشنویم که دردسرهای زیادی برای انقلاب و نظام انقلابی داشتند ودارند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.