بی‌شخصیت‌ها نمی‌توانند دین‌دار شوند

فرق یک انسان بی‌دین و دین‌دار را در اعتقادات او ندانیم. همچنین در عبادات او نبینیم. فرق مهم بین انسان دین‌دار و بی‌دین در شخصیت اوست. بی‌شخصیت‌ها نمی‌توانند دین‌دار شوند و دین‌دارها خیلی با شخصیت می‌شوند.

استاد پناهیان و ضرورت درک زیبایی‌های دین

از آنجا که دین زیباست، نمی‌توان با دین ارتباط برقرار کرد ولی زیبایی آن را درک نکرد. پس درک زیبایی‌‌های دین، شاخصی است برای اینکه آیا اصلاً ارتباطی با دین اتفاق افتاده است یا خیر؟ معرفتی حاصل شده است یا نه؟ قرآن می‌‌فرماید: «وَ لکِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَیْکُمُ الْإیمانَ وَ زَیَّنَهُ فی‏ قُلُوبِکُمْ وَ کَرَّهَ إِلَیْکُمُ الْکُفْرَ وَ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْیانَ أُولئِکَ هُمُ الرَّاشِدُونَ». اساساً «زیبایی» زبان مشترک تمام مردم دنیا است. قطعاً انتقال زیبایی دین به صورت بهتر، صدای دین را به دل‌‌ها و اندیشه‌‌ها خواهد رساند؛ به حدی که می‌‌توان گفت: «انتقال زیبایی دین به دیگران، مفیدتر از انتقال منطق و براهین دینی به دیگران است»؛ چون موانع قلبی شناخت را برمی‌دارد و جان‌‌ها را آمادۀ پذیرش حق می‌‌کند. وقتی دل آمد، اندیشه هم پشت سرش می‌‌آید.

نظم در تمام توصیه‌های دین وجود دارد

حجت الاسلام والمسلمین پناهیان گفت: دین آدم سُست و وارفته و شلخته و نامرتب درست نمی‌کند. دین انسان دین‌دار را به یک موجود «منظم و حساب‌گر و قاعده‌مند در رفتار و گفتار» تبدیل می‌کند.

ویژگی برنامه خوب برای زندگی بهتر چیست؟

علیرضا پناهیان در مسجد امام صادق(ع) با بیان اینکه برنامه خوب دارای هفت ویژگی است، گفت:یکی از ویژگی‌های برنامۀ خوب این است که با فطرت ما سازگار باشد و به ما تحمیل نشود یعنی باید مطابق فطرت انسان باشد.

ولایت؛ شرط زندگی بهتر

پناهیان در مسجد امام صادق(ع) با بیان اینکه نگاه از بالا به زندگی شرط فردی و ولایت شرط اجتماعی زندگی بهتر است، گفت: روزی که همه بفهمند ولایت شرط زندگی بهتر است، روز ظهور خواهد بود.

آغاز سال واقعی، ۲۴‌ رمضان است

پناهیان گفت: سال جدید به معنای واقعی کلمه از روز بیست و سوم یا بیست و چهارم ماه مبارک رمضان شروع می‌شود؛ چون ارزاق تقسیم شده است و ما در مرحلۀ جدیدی از زندگی قرار گرفته‌ایم.

شب بیست و سوم را به مهمترین حاجت بشر اختصاص دهیم

کاش مومنین در شب بیست و سوم الهی العفوها را به نیت زمینه‌سازی برای ظهور بگویند. و ابراز شرمندگی‌ها را به‌خاطر فراهم نکردن مقدمات ظهور بگویند. شب بیست سوم با موضوع فرج بسیار تناسب دارد، چون سحر شب بیست و سوم آن سالی که بنا باشد حضرت ظهور بفرمایند، منادی صدا خواهد زد و قریب الوقوع بودن ظهور را اعلام خواهد کرد. انگار پروردگار عالم به گریه‌ها و تضرع‌ها نگاه می‌کنند، بعد تصمیم ظهور را اعلام می‌فرمایند.

۱۱ توصیه استاد پناهیان برای درک لیله القدر

حجت الاسلام پناهیان: این یازده مورد شرایطی هستند که به ما کمک می‌کنند برای حضور در شب‌های قدر آمادگی قلبی پیدا کنیم. هر کدام از این شرایط را به هر مقداری نداشته باشیم، به همان مقدار از فیض شب‌های قدر محروم خواهیم بود. چون فیض شب‌های قدر را به اندازۀ صفای قلب و سلامت قلب‌مان به ما عنایت می‌کنند. دربارۀ هر کدام از این شرایط، چند دقیقه فکر کنید و قلب خودتان را به آن موضوع متوجه کنید، تا ان‌شاءالله یک دل آماده برای حضور در شب قدر پیدا کنید.

ماجرای سرقت لجام مرکب علی علیه السلام

دین یک درختی است که تنه اصلی آن تسلیم و رضاست و امیرالمؤمنین(ع) می‌فرمایند: اگر خودت را تسلیم خدا کنی، خودت را سالم نگه ‌داشته‌ای و وقتی جزع می‌کنی مقدرات خودت را عوض نمی‌کنی، بلکه فقط اجر تو از بین می‌رود.

نتوانسته‌ایم سخنان امام و آقا را تئوریزه کنیم

مدیریت فرهنگی یک جامعه کار سخت و پیچیده‌ای است. ما یک مدیریت فرهنگی درست در حوزه و دانشگاه نداریم. در تمام کتاب‌های دانشگاه نمی‌بینیم که یکی از فرمایشات فرهنگی امام و رهبر درست تئوریزه شده باشد. حرف‌های من محدود به عملکرد دولت‌ها نیست. در صدا و سیما هم کار دشواری است. غربی ‌ها یاد گرفته‌اند که چگونه افکار خود را تئوریزه کنند و به فیلم تبدیل کنند. بخشی از حقوق بشری که غرب مطرح می‌کند، چیزی نیست جز هوا پرستی. آنها این موضوع را تئوریزه کردند و به علم تبدیل کردند و پس از آن به فیلم و نظام اجتماعی تبدیل کردند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.