زبیر وار یا طلحه‏‌گون؛ مسئله این است

سیره امیرالمومنین در قبال زبیر و طلحه بیانگر دو نحوه برخورد متفاوت با سران فتنه جمل است؛ رویکردی مسالمت‏‌جویانه و وحدت‏‌طلبانه با او که در حسّاس‏‌ترین و حیثیتی‌‏ترین موضع، از سر اشتباه خویش بازگشت، و رویکردی قاطعانه و بی‌‏مسامحه با او که حاضر به پذیرش اشتباه نبود و بر باطل خویش، اصرار داشت.

عزاداری امام حسین علیه السلام

هیئتی باید به رعایت حق النّاس عادت بکند

باز در آستانه محرّم عزیز، تکاپوی هیئت ها آغاز شده و در این میان، برخی آسیب ها و تلقّی های غلط هم خودنمایی می کنند. از جمله رویکردی که در قالب شعر زیر، به خوبی بیان شده است: «برود هر که دلش خواست شکایت بکند || شهر باید به من هیئتی عادت بکند»

نگاهی غیرواقع‌بینانه و آسیب‌زا به جنبش دانشجویی

اساساً نوع نگاه فردگرایانه که تنها دانشجویان انقلابی (بماهو فرد) مدنظرش است و فعالیت سیاسی و فرهنگی نیز از منظر فرد، مورد بحث واقع شده است، موید دیگری بر این نگاه غیرهم‌دلانه و به تعبیر راقم این سطور غیرواقع‌بینانه در کتاب با فعالیت دانشجویی را نشان می‌دهد.

نسبت حوزه‌های علمیه با هنر در میزگرد جلیلی و هاشم‌زاده

این انتظار را علما باید دوباره ایجاد کنند که ما از حوزه­های علمیه فقط احکام فقهی را نپرسیم. آن­وقت من شیعه که می­خواهم در عرصه سینما، نقاشی، موسیقی و … کار کنم، او مسيرم را مشخص مي­کند. اگر این کار را نكند، كما اين­که در سال­های گذشته نكرده، می­شود همین. معرفتتان تداوم ندارد و در یک جایی متوقف مي­شود و همان را برای خودش قرن­ها تکرار می­کند.

نسبت سنجی وضعیت کنونی سیاسی کشور با تاریخ اسلام

از سویی در زمان حکومت امیرالمومنین (ع) و رسول الله (ص) اتفاقاتی در این سطح که امروز میان شیعیان رخ میدهد، وجود نداشته است الّا مثلا قضیه ی قیس بن سعد که میتوان آنرا اندکی پرورش داد. یا فی المثل قضیه ی عثمان که به هر نحو یک قضیه ی حکومتی بود اما باز دقیقا مساله ی میان شیعیان نبود

تیغ دودم نگاهی به فتنه از صدر اسلام تا امروز

سیره اجتماعی ـ سیاسی معصومین(ع)، ظرفیتی بسیار در استخراج مباحث مرتبط با نیازها و ابتلائات امروز ما دارد و تنها کوششی درخور و نگاهی مسأله ‏شناس را می‏ طلبد. فتنه سال 88 بهانه ‏ای شد تا بخشی از تاریخ اجتماعی ـ سیاسی صدر اسلام که بیانگر نقش خواص در رویدادهاست، بازخوانی شود.

سبك زندگي دانشجوي انقلابي منتشر شد

اين كتاب كه شامل آسيب‏ شناسي ميداني از زندگي دانشجويان انقلابي و ارائه راه‏كارهايي براي حلّ آنهاست، توسّط حجّت‏ الاسلام مهدي همازاده ابيانه، تحقيق و تأليف شده است.

جزوه:‌ جریان شناسی نظری هنر اسلامی

در فضای تئوریک و مبناپردازی در باب هنر اسلامی ایرانی، با رویکردهای متفاوت و بعضاً متناقضی روبهرو هستیم که گاه بازار تفکّر و تعمّق در این باره را آشفته و متشتّت جلوه میدهد. جهت شناخت و تمایز جریانهای کلّی نظری درمورد هنر اسلامی و یافتن نقاط عزیمت لازم برای ورود به عرصه نظریهپردازی جدّی و کاربردی در این زمینه، به یک جریانشناسی کلّی از آراء و نظریات مختلف فیلسوفان هنر و هنرپژوهان هنر اسلامی پرداخته‌ایم.

عیار برای محک کاندیداها رونمایی می‌شود

رونمایی از طرح عیار با شعار «محکی بر برنامه‌های نامزدهای ریاست جمهوری»، روز سه شنبه ساعت 3 عصر در محل دبیرخانه این طرح برگزار می‌شود.

جبهه نخبگانی برای تحقق گفتمان رهبری ایجاد شود

ما باید در عرصه پیشرفت عدالت محور، به رسانه ها و افراد و مدل های جدید مختص خودمان برسیم. البته باید با همین رسانه های موجود و با همین توانمندی موجود، شروع کنیم و در عرصه فرهنگِ اقتصاد و فرهنگ اجتماع، ورود داشته باشیم. البته این دو عرصه را نمی توان تفکیک کرد، چرا که اگر تفکیک کنیم، خودش ناقض خودش می‌شود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.