زبیر وار یا طلحهگون؛ مسئله این است
سیره امیرالمومنین در قبال زبیر و طلحه بیانگر دو نحوه برخورد متفاوت با سران فتنه جمل است؛ رویکردی مسالمتجویانه و وحدتطلبانه با او که در حسّاسترین و حیثیتیترین موضع، از سر اشتباه خویش بازگشت، و رویکردی قاطعانه و بیمسامحه با او که حاضر به پذیرش اشتباه نبود و بر باطل خویش، اصرار داشت.
هیئتی باید به رعایت حق النّاس عادت بکند
باز در آستانه محرّم عزیز، تکاپوی هیئت ها آغاز شده و در این میان، برخی آسیب ها و تلقّی های غلط هم خودنمایی می کنند. از جمله رویکردی که در قالب شعر زیر، به خوبی بیان شده است: «برود هر که دلش خواست شکایت بکند || شهر باید به من هیئتی عادت بکند»
نگاهی غیرواقعبینانه و آسیبزا به جنبش دانشجویی
اساساً نوع نگاه فردگرایانه که تنها دانشجویان انقلابی (بماهو فرد) مدنظرش است و فعالیت سیاسی و فرهنگی نیز از منظر فرد، مورد بحث واقع شده است، موید دیگری بر این نگاه غیرهمدلانه و به تعبیر راقم این سطور غیرواقعبینانه در کتاب با فعالیت دانشجویی را نشان میدهد.
نسبت حوزههای علمیه با هنر در میزگرد جلیلی و هاشمزاده
این انتظار را علما باید دوباره ایجاد کنند که ما از حوزههای علمیه فقط احکام فقهی را نپرسیم. آنوقت من شیعه که میخواهم در عرصه سینما، نقاشی، موسیقی و … کار کنم، او مسيرم را مشخص ميکند. اگر این کار را نكند، كما اينکه در سالهای گذشته نكرده، میشود همین. معرفتتان تداوم ندارد و در یک جایی متوقف ميشود و همان را برای خودش قرنها تکرار میکند.
نسبت سنجی وضعیت کنونی سیاسی کشور با تاریخ اسلام
از سویی در زمان حکومت امیرالمومنین (ع) و رسول الله (ص) اتفاقاتی در این سطح که امروز میان شیعیان رخ میدهد، وجود نداشته است الّا مثلا قضیه ی قیس بن سعد که میتوان آنرا اندکی پرورش داد. یا فی المثل قضیه ی عثمان که به هر نحو یک قضیه ی حکومتی بود اما باز دقیقا مساله ی میان شیعیان نبود
تیغ دودم نگاهی به فتنه از صدر اسلام تا امروز
سیره اجتماعی ـ سیاسی معصومین(ع)، ظرفیتی بسیار در استخراج مباحث مرتبط با نیازها و ابتلائات امروز ما دارد و تنها کوششی درخور و نگاهی مسأله شناس را می طلبد. فتنه سال 88 بهانه ای شد تا بخشی از تاریخ اجتماعی ـ سیاسی صدر اسلام که بیانگر نقش خواص در رویدادهاست، بازخوانی شود.
سبك زندگي دانشجوي انقلابي منتشر شد
اين كتاب كه شامل آسيب شناسي ميداني از زندگي دانشجويان انقلابي و ارائه راهكارهايي براي حلّ آنهاست، توسّط حجّت الاسلام مهدي همازاده ابيانه، تحقيق و تأليف شده است.
جزوه: جریان شناسی نظری هنر اسلامی
در فضای تئوریک و مبناپردازی در باب هنر اسلامی ایرانی، با رویکردهای متفاوت و بعضاً متناقضی روبهرو هستیم که گاه بازار تفکّر و تعمّق در این باره را آشفته و متشتّت جلوه میدهد. جهت شناخت و تمایز جریانهای کلّی نظری درمورد هنر اسلامی و یافتن نقاط عزیمت لازم برای ورود به عرصه نظریهپردازی جدّی و کاربردی در این زمینه، به یک جریانشناسی کلّی از آراء و نظریات مختلف فیلسوفان هنر و هنرپژوهان هنر اسلامی پرداختهایم.
عیار برای محک کاندیداها رونمایی میشود
رونمایی از طرح عیار با شعار «محکی بر برنامههای نامزدهای ریاست جمهوری»، روز سه شنبه ساعت 3 عصر در محل دبیرخانه این طرح برگزار میشود.
جبهه نخبگانی برای تحقق گفتمان رهبری ایجاد شود
ما باید در عرصه پیشرفت عدالت محور، به رسانه ها و افراد و مدل های جدید مختص خودمان برسیم. البته باید با همین رسانه های موجود و با همین توانمندی موجود، شروع کنیم و در عرصه فرهنگِ اقتصاد و فرهنگ اجتماع، ورود داشته باشیم. البته این دو عرصه را نمی توان تفکیک کرد، چرا که اگر تفکیک کنیم، خودش ناقض خودش میشود.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.