جایگاه یک جوان حزب اللهی کجاست؟

جایگاه یک جوان حزب اللهی، جایگاهی است که رهبر معظم انقلاب آن را نیروی محرکه کشور می داند، محافظ انقلاب می داند.
برخی فکر می کنند محافظت از انقلاب یعنی جان دادن و جهاد کردن که به نظرم بسیار کوته بینانه است. جهاد و شهادتی که پشت آن تفکر و تعقل نباشد ارزنی بدرد نمی خورد و همچنین عمل و حرکتی که پشتش تفکر و هدفی نباشد بدرد لای جرز دیوار می خورد.

آیت‌الله جنتی:هرگز فتنه را فراموش نکنید

دبیر شورای نگهبان گفت: باید مراقب بود برخی افراد که متظاهرانه رفتار می‌کنند اما در عمل پای‌بند و متعهد به مبانی نظام نیستند وارد مصادر قدرت نشوند.

تیغ ممیزی بیشتر سر حزب‌الهی‌ها را می‌تراشد

مدیر نشر آرما با انتقاد از بی‌ضابطه بودن فرآیند ممیزی اظهار داشت: به باور من تیغ ممیزی این روزها تنها کله بچه‌های حزب‌الهی را می‌تراشد و ناشران دیگر خیلی راحت کتاب‌هایشان را منتشر می‌کنند.

حزب اللهی، همان متدین نیست!

حزب اللهی در بعد دیانت، تفاوتی با سایر متدینین ندارد و دغدغه مندی‌اش نسبت به مسائل سیاسی و نظام و انقلاب و جهان اسلام، ضمیمه‌ای بر بعد دینداری و تشرع اوست. ناگفته پیداست که در این دو رویکرد نوعی تلقی سکولار از نسبت دین و سیاست نهفته است.

آقای ضرغامی! ديگران را تحقير نكنيد

دیروز نوت تندی علیه مهندس ضرغامی منتشر کردم که البته بلافاصله هم حذفش کردم. راستش الان بیش از ۶ ماه است که قلم نقد صدا و سیما را شکسته‌ام و انبوه تماس‌های خبرنگاران را با موضوع نقد صدا و سیما رد کرده‌ام.

فهرست ممنوع التصویرشدگان حزب‌اللهی

افراد نامبرده ممنوع التصویرهای کنونی صدا و سیما می‌باشند. اما این ممنوعیت سابقه‌ای طولانی‌تر داشته و چهره‌های مهم دیگری نیز سابقاً از آن بهره‌مند بودند!

حزب‌اللهی این است؛ یا بازخوانی حزب الله

گاهی در برخورد با رسانه ها دیده می شود که جریان و عنوان حزب الله بر گروهی یا گروه هایی اطلاق می شود که همراهی با این جریان ندارند و بر شاخصه های این جریان منطبق نیستند.

پرونده حزب‌اللهی‌ها در همشهری ماه

پرونده ویژه این شماره “حزب اللهی ها” است، جنبش شهری مذهبی ضد لیبرال ایرانی؛ در این پرونده گفتگو ها و یادداشت هایی از شخصیت های گوناگون در خصوص تولد حزب الهی ها تا امروز آمده است. آیت الله هادوی تهرانی، سهیل کریمی، مهرداد بذرپاش، مرتضی طلایی، مسعود ده نمکی و محمد صادق کوشکی افرادی هستند که در این پرونده با آنها به گفتگو پرداختیم.

حکایت عمار، آوینی و حسین قدیانی!

کار قدیانی مانند کسی است که در هنگام نبرد شروع می‌کند به رجز خواندن برای دشمن و روحیه دادن به نیروی خودی، اما به مرور از اصل نبرد غافل می‌شود و تا آخر کار همین‌طور مشغول رجزخوانی می‌ماند. حال ممکن است رجزهایی که می‌خواند خوب هم باشد، اما هدف چیز دیگری بوده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.