وعده های پوشالی_دستان خالی

وعده های مسئولان راه بجایی نبرد ، کارگران مظلوم سد چم شیر ۱۲ ماه است که حقوق دریافت نکرده اند…

خجالت دارد

انتقادامام جمعه بروجرد از حقوق نجومی عضو هیات مدیره بنیاد مستضعفان

راهکارهای حقوقی پیگیری فاجعه منا بررسی می شود

همایش بررسی راهکارهای حقوقی پیگیری فاجعه منا روز شنبه در دانشگاه تهران با حضور حقوقدانان و مسئولان حقوقی کشور برگزار می شود.

فرصت‌های حقوقی برای فشار بر سعودی

در اثبات عناصر انتساب حادثه به دولت سعودی، عنصر اول یعنی عنصر «نقض تعهد» به‌وضوح قابل‌اثبات است. درواقع مفروض این است که دولت عربستان به تأمین جانی تمامی حجاج به‌عنوان خادم حرمین مکلف است. نقض این تعهد به‌شکلی گسترده (بیش از ٣٠٠٠هزار کشته و مجروح) قابل‌انکار نیست.

مناسبات فقه و حقوق در ساحت فقه حکومتی

در این یادداشت حجت‌الاسلام ارسطا به تبیین «مناسبات فقه و حقوق در ساحت فقه حکومتی» می‌پردازد. وی معتقد است که در ساحت فقه حکومتی، فقه و حقوق از دو جهت روشی و ماهوی می‌توانند ارتباط داشته باشند.

حقوق نمایندگان مجلس امارات چقدر است؟

حقوق نمایندگان مجلس فدرال امارات ماهانه بالغ بر 50 هزار درهم (14 هزار دلار) است.

تجمع جمعی از حق‌التدریسان آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای در مقابل مجلس

جمعی از حق‌التدریسان آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای کشور که وابسته به وزارت علوم هستند ظهر امروز در اعتراض به نحوه پرداخت حقوق و استخدام خود مقابل درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

صلاحیت مراجع دادگستری

صلاحیت مراجع قضایی در رسیدگی به دعاوی، اصل بوده و قانونگذار بنا به بعضی مصالح، رسیدگی و بررسی بعضی از امور را در اختیار مراجع غیر دادگستری قرار داده است.

حال پرسشی که مطرح می‌شود، این است که با وصف اجازه قانونگذار در خصوص رسیدگی به بعضی از امور و دعاوی در مراجع غیر دادگستری (محاکم اداری) آیا می‌توان دعاوی و اموری که در صلاحیت خاص این مراجع است، در دادگاه‌های دادگستری طرح کرد؟ و در صورت طرح، آیا عدم صلاحیت مرجع عمومی دادگستری در این خصوص مطلق یا نسبی است؟

ورود دیوان‌محاسبات به تخلف مدیران نفتی

دیوان محاسبات به موضوع دریافت وجوهات غیرقانونی توسط برخی از مدیران رسمی وزارت نفت و بازنشستگان این وزارتخانه ورود کرد.

آیا شکنجه هرگز می‌تواند اخلاقی باشد؟

ممنوعیت شکنجه شهروندان از سوی عوامل دولتی، پیش از آنکه از سوی اندیشمندان حقوقی و کیفری طرح و بررسی شود، نیازمند بحث‌های پیشاحقوقی است. اینکه آیا همه انواع شکنجه – آنگونه که اصل ۳۸ قانون اساسی ایران تصریح کرده – «شکنجه بد» و غیرقابل قبول هستند و یا آنکه در برخی موارد می‌توان از «شکنجه خوب» سخن به میان آورد؟

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.