از واقعیت تا جنجال رسانه‌ای؛ از جنجال تا مصوبه غیر قانونی

مسئولین کمسیون اجتماعی هر چند خواسته ی اصلی نمایندگان پیشنهاد دهنده را میدانستند، در تدوین استفساریه تاحدودی متفاوت عمل کردند…مجلس باید عذر خواهی کرده و دستور الغا یا اصلاح تبصره3 ماده 71 را در روند قانونی مجلس قرار داده و موافق با اندیشه های اسلامی رسیدگی نماید.‬

رئیس‌ مجلس: ‌اصطلاح «حقوق مادام العمر» هم درست است هم غلط

لاریجانی با اشاره به مصوبه پرداخت مابه التفاوت حقوق مدیران سیاسی نیز گفت: اینکه رسانه‌ها می‌گویند این مصوبه حقوق مادام العمر است هم درست است و هم غلط. هرکس کارمند نظام باشد مادام‌العمر حقوق می‌گیرد اما اشکال این بود که در تبصره سه قانون خدمات کشوری بحثی مطرح شد که اگر کسی از سمت خود خارج شد می‌تواند برای چند سال تا هشتاد درصد از حقوق خود را بگیرد.

گونه‎شناسی نمایندگان در برابر مصوبه جنجالی حقوق مادام‌العمر مدیران

نمایندگان مجلس در مواجهه با این رویداد به دو دسته اصلی و چهار دسته فرعی تقسیم ‎شدند. دسته اول افرادی بودند که موافق تصویب این طرح بودند. دسته دوم که خود به سه قسمت تقسیم می‎شود، کسانی بودند که به لغو این مصوبه اعتقاد داشتند. معتقدین به لغو این تبصره، سه نظر متفاوت داشتند.

فساد در راس امور مجلس است

مجلس پر از اشکال است. نشان داده است که خرج‌های میلیونی زمان تبلیغات انتخاباتی با چه نیت‌های شومی انجام می‌شود. این‌ها که افشا شده است، بخشی از عمق فاجعه‌ای است که مجلس مبتلای به آن است. طرح‌های مغرضانه و سیاسی، لابی‌گری و بده بستان‌ها با مراکز ثروت و قدرت، معاملات با وزرا، فسادهای منطقه‌ای و …

کاريکاتور: مادام العمر شدن حقوق مسئولان

مصوبه چندروز پیش نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد رأی مثبت به استفساریه تبصره 3 مواد 71 و 117 قانون مدیریت خدمات کشوری (حقوق مادام‌العمر مسئولان سیاسی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی) با انتقادات گسترده مردمی مواجه شده است.

شورای نگهبان مصوبه مجلس را درباره حقوق مدیران سیاسی رد کرد

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان گفت:‌ مصوبه هفته‌ گذشته مجلس درباره قانون مدیریت خدمات کشوری از سوی این شورا مغایر با قانون اساسی و شرع شناخته و به مجلس عودت داده شد.

بحث‌های جنجالی امروز مجلس در مورد حقوق مادام العمر

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز پس از بحث و بررسی‌های فراوان درباره مصوبه حقوق مدیران سیاسی موافقت خود را با طرح لغو این استفساریه مجلس اعلام کرده و تاکید کردند: حقوق مادام العمر دروغ بود.

نتایج جالب یک نظرسنجی درمورد حقوق مادام‌العمری مجلسی‌ها + عکس

بیش از 90 درصد مخاطبان در پاسخ به این سؤال که «به نظر شما توجیه مجلسی‌ها برای رأی دادن به افزایش حقوق مادم العمر چه بوده است؟» معتقدند چون نمایندگان نگران بودند در انتخابات بعدی مجلس رأی نیاورند به این اقدام دست زده‌اند!

یک نماینده بعد از چهارسال دیگر نمی‌تواند با حقوق کم‌تر زندگی کند!

کسانی که دوره نمایندگیشان پایان می‌یابد و رتبه حقوقی‌شان در حد یک وزیر است به طور طبیعی چهار سال زندگی خود را در یک سطحی تنظیم می کنند که برگشتش به سطح قبل از دوره نمایندگی تا حدود زیادی دشوار است.

با مصوبه مجلس مسئولان سیاسی به «مرفهین بی درد» تبدیل می‌شوند

آيا 122 نماينده محترمي كه به استفساريه روز دوشنبه رأي مثبت داده اند، از مشاهده سختي معيشت مستضعفان و پابرهنگان و يادآوري قولي كه در تبليغات انتخاباتي به آنها داده اند، شرمگين و سرافكنده نمي شوند؟!

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.