کدام حکیم اسلامی با قرآن بیشتر مأنوس بود؟

دکتر دینانی طی مصاحبه ای که در سایت وی منتشر شد، گفت: اگر از من بپرسید در بین حکمای اسلامی کدام حکیم به اسلام نزدیک‌تر بوده است و کدام حکیم با قرآن بیشتر مأنوس بوده بدون تردید می‌گویم سهروردی.

انتشار بلندترین معانی در کوتاه‌ترین عبارات

کتاب «بلندترین معانی در کوتاه‌ترین عبارات» شامل حکمت‌های حضرت علی(ع) اثر ولی الله فتحی توسط انتشارات یاس نگار منتشر و راهی بازار نشر شد.

لفاظی‌های منظوم با ذبح معنا

آنچه نظریه «هنر برای هنر» خوانده و تأکید شد که شعر دلیلی بر پایبندی بر بیان حکمت و اخلاق ندارد و هر آنچه در این امر مورد بررسی قرار می‌گیرد، تنها لفظ است و لفظ است و لفظ، شعر امروز را از محتوا تهی‌تر و به ساحت لفاظی نزدیک‌تر کرد.

شاعر امروز دیگر حکیم نیست

حمید رضا شکارسری می‌گوید: رسالت شعر و نوع پرداخت آن امروزه دچار تفاوت اساسی با شعر کلاسیک شده و لذا نباید از شاعر انتظار داشت تا همانند گذشته تنها مبانی صرف دینی و حکمی را به نظم بکشد.

عمده شاعران امروز نماینده شعر ما نیستند

علی محمد مودب می‌گوید: عموم شاعران ما نمی‌توانند نماینده شعر امروز باشند. شعر ما را برخی چهره‌های شاخص نمایندگی می‌کنند که به شدت با حکمت و اندیشه ازلی اسلامی ما پیوند دارند.

پیوند شعر و حکمت؛ جلوه های هنر

امام جمعه قزوین گفت: پیوند شعر و حکمت یکی از ارزشمندترین و زیباترین جلوه های هنر است.

باج ندادن با رعایت قانون و مقررات

سیاست بنده در مدیریت مؤسسه حکمت و فلسفه است که مطابق قانون عمل می‌کنم و به کسی باج نمی‎دهم. برخی توقع دارند به‎عنوان عضو هیئت علمی وظیفه‌ی خود را انجام ندهند اما حقوق خود را دریافت کنند و بنده هم حرفی نزنم. توقع دارند مثلاً پایه‎ی آن‎ها را بدهم یا از استادیاری به دانشیاری و از دانشیاری به استادتمامی آن‎ها را ارتقا بدهم.

دینانی: کسی با خواب و رمل حکیم نمی‌شود

حکیم چند روزی می‌آید و می‌ رود اما عالم هیچ‌گاه از حکمت خالی نیست؛ حتی نه این‌که عالم از حکمت خالی نیست، بلکه اساسا عالم ظهور حکمت است. حکمت از دل عالم درنیامد، بلکه عالم از حکمت ظاهر شد و از این نظر حکمت بر عالم تقدم دارد.

یازدهمین شماره «فرهنگ عمومی» بر روی پیشخوان

یازدهمین شماره از دوره جدید ماهنامه فرهنگ عمومی مطالبی با موضعات متنوع در بخش های «و اما بعد…»، «حکمت و اندیشه»، «ادبیات و هنر»، «از خوانندگان» و «فرامتن» با نوشتار هایی از فرخ مومنی، محمود جواهری و ران مارگلین منتشر شد.

استحکام معرفت فلسفی به تبعیت از امام است

یکی گرفتن فلسفه و حکمت به معنای یونانی آن، غلط است. اِحکام و استحکام معرفت‌های فلسفی به تبعیت از امام و ولی حق و کتاب حکیم و علم الهی است که خدای متعال این علم را به امام، عطا کرده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.