مرجعيت؛ برتري امام خميني(ره) نسبت به ملاصدرا

نويسنده كتاب «انديشه سياسي امام خميني(ره)» بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران را متفكر حكمت متعاليه دانست و گفت: ايشان از مقام مرجعيت و قدرت حركت دادن مردم برخوردار بودند و اقداماتي انجام دادند كه نتيجه آن در تاسيس جمهوري اسلامي متبلور شد، مقامي كه ملاصدرا با وجود برتري انديشه و آثار فلسفي‌اش از ان برخوردار نبود.

فلسفه اسلامی در دوران معاصر

فلسفه ملاصدرا كه به همت امام خميني (ره) و علامه طباطبايي در دوران معاصر احيا شد و به دست تواناي جوادي آملي، مصباح‌يزدي، حسن‌زاده آملي ترويج يافت و توسط كربن و ايزوتسو و نصر به انديشمندان مغرب زمين معرفي و ‌اكنون مقام معظم رهبري بر ضرورت فلسفه‌آموزي در حوزه‌هاي علميه تأكيد مي‌كنند.

حجت الاسلام غروی:مقام معظم رهبري به دنبال امتداد فلسفه در مباحث اجتماعي است

مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در جلسه‌اي كه اساتيد فلسفه قم با ايشان داشتند،‌فرمودند: «شما اساتيد فلسفه بايد فلسفه ملاصدرا را امتداد دهيد»؛ يعني امتداد سياسي ـ اجتماعي فلسفه را مشخص كنيد و صرفا در حوزه نظري باقي نمانيد. من استنباطم اين است كه مقام معظم رهبري مي‌خواهند بفرمايند كه فلسفه، امتداد سياسي اجتماعي دارد؛ يعني مسائل وحدت وجود و امثالهم بايد در مسائل سياسي، اجتماعي، حقوقي و … خودش را نشان دهد. و جا دارد كه صاحب‌نظران اين امتداد سياسي اجتماعي فلسفه ملاصدرا را سامان دهند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.