خدا از شما هم بزرگ‌تر است آقای رسانه ملی!

حتی خبرنگارهای خارجی هم دیدند، ولی تلویزیون جمهوری اسلامی، نه جمعیت حاضر در ورشگاه حیدرنیا را دید، نه حرف های سعید جلیلی درباره آنها که رضایت کدخدای آمریکایی را به رضایت خدا ترجیح می دهند. چند ثانیه با کادر بسته، سهم بزرگ ترین تجمع انتخاباتی سال 1392 از تلویزیونی است که با پول مردم اداره می شود. حتی خیلی کمتر از سهمی که به حسن روحانی از آخرین فعالیت تبلیغاتی اش داده بودند.

میراث دیجیتالی ایرانی را پاس بداریم

همان طور که روزنامه های قدیمی یکی از منابع تحقیق درباره وقایع روزگار گذشته است، آرشیو سایت های خبری و خبرگزاری ها نیز می تواند منبع قابل اعتنایی برای تاریخ نگاری، تحلیل، تحقیق و … باشد. اما متاسفانه برخی خبرگزاری ها و سایت های خبری با تغییر ظاهر و قالب سایت خود تمام این آرشیوهای خبری را از دست می دهند و دنیای مجازی را خالی از گذشته می کنند.

نقدی بر تعدد «خبرگزاری‌ها» در ایران

بدون شک خبرگزاری‌ها به عنوان یکی از مهمترین منابع اطلاع‌رسانی در هر جامعه‌ای می‌توانند نقش مهمی را در تنویر افکار عمومی و ارائه اخبار، اطلاعات و آگاهی به جامعه ایفا کنند، اما فقدان یک نظام جامع حقوقی معین و مشخص در زمینه تاسیس و نحوه فعالیت خبرگزاری‌ها و همچنین وجود مناسبات ناصحیح سیاسی، اجتماعی و فرهنگی باعث شده که اپیدمی تأسیس خبرگزاری در هر نهاد و دستگاهی دولتی و شبه دولتی در ایران ظهور کند.

سازمان تبلیغات اسلامی؛ تنزل از آرمان تا اداره

آنچه حوزه هنري بيش از هر زماني به آن احتياج دارد، بازگشت به هويت و رسالت اصلي خودش است كه اساس و پايه شكل‏‌گيري اين نهاد بود. يكي از اساسي‏‌ترين معضلات حوزه هنري در سال‌‏هاي اخير غلبه محافظه‌‏كاري بر آن است.

پایان داستان‌پردازی‌های منابع آگاه نفتی

آیا رسانه ها (بخصوص شبکه تلویزیونی پرس تی وی) و مسئولین وزارت نفت (بخصوص مسئولین امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران) به این موضوع هم فکر می کنند این نحوه انتشار اخبار یا واکنش به اخبار منتشره در موضوع حساسی که با امنیت ملی کشور پیوند خورده است مانند تحریم نفت منجر به بی اعتمادی شدید مردم کشورمان به اخبار رسانه‌های داخلی و اظهارات مسئولین وزارت نفت خواهد شد؟

وقتی «منابع آگاه» موثق‌تر از مسئولین مربوطه‌ اند!

آیا رسانه‌ها در مسأله‌ای راهبردی مانند تحریم نفت ایران نباید هماهنگ با نهادهای مسئول مانند وزارت نفت عمل کنند؟ آیا اصرار برخی رسانه‌ها بر انتشار خبری کذب به نقل از «منابع آگاه» در چنین موضوع حساسی منطبق بر منافع ملی است؟ آیا تخریب مسئولین نفتی کشور (به خصوص مسئولین امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران) به خاطر تکذیب کردن خبری غیرواقعی به منافع ملی ما ضربه نمی‌زند؟

منابع آگاهی که از قطع صادرات نفت گفتند

خبر مذکور به سرعت از سوی مسئولین مربوطه در وزارت خارجه و وزارت نفت یعنی حسن تاجیک و محسن قمصری رسماً تکذیب شد ولی این تکذیبیه‌ها در فضای رسانه‌ای کشور چندان مورد توجه قرار نگرفت و حتی خبرگزاری‌های باسابقه‌ای مانند مهر و فارس با بی‌توجهی به تکذیبیه این خبر از سوی وزارت نفت، با تکیه بر منابع آگاه خود اصرار داشتند ایران صادرات نفت را به دو یا شش کشور اروپایی قطع کرده است.

تکذیب سخنان منتسب به آیت الله مصباح یزدی منتشر شده از سوی خبرگزاری مهر

صحبت‌های منسوب به آیت الله مصباح یزدی که روز گذشته منتشر گردید از سوی حجت الاسلام روانبخش و حجت الاسلام جلالی مسئول دفتر ایشان تکذیب شد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.