توضیحات حجت‌الاسلام خسروپناه درباره شخصیت علمی شهید فخری‌زاده

حاج محسن عزیز دانشمند نظریه پرداز و معتقد بود: فیزیک معاصر در حد مرزی علم حرکت می کند و آزمایش نشان می دهد که گاهی ذره با اثرش هست و گاهی ذره نیست ولی اثرش هست و لذا باید از فیزیک ذرات و ارتباط ذره با ذره به فیزیک امواج شیفت داد. ذرات می توانند از طریق امواج تبادل اطلاعات کنند

خسروپناه: با ابزار دین به جنگ شریعت آمده‌اند

معنویت دینی به احساس آرامش توجه دارد و تنها به دنبال ایجاد یک احساس آرامش مطلق نیست، اما معنویت‌ های سکولار به دنبال حل بحران‌های روحی و روانی انسان‌ها هستند و سلوک برای رسیدن به مقام توحید را دنبال نمی‌کند.

خسروپناه:‌ ضرورت فلسفه مانند هوایی است که در آن تنفس می‌کنیم

هیچ انسانی نمی‌تواند بدون فلسفه زندگی‌کند، هر انسانی از منظری به عالم و آدم نگاه می‌کند این نگاه فلسفه است. حتی کسانی که با فلسفه مخالفند با فلسفه زندگی می‌کنند. فلسفه مثل هوایی است که در آن تنفس می کنیم چون فلسفه یعنی نگرشی که انسان به هستی و آدم دارد.

فعالیت فلسفه‌ستیزان در کشور/تحول علوم‌انسانی با تحول در فلسفه

رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران از فعالیت جنبش‌های فلسفه‌ستیز در کشور خبر داد و ضمن تأکید بر ضرورت پرداختن به فلسفه‌های مضاف، تحول در علوم انسانی را بدون ایجاد تحول در فلسفه ناممکن دانست.

علوم انسانی غرب، انسان شرقی را نمی شناسد

خسروپناه ضمن رد این اتهام که اسلامی سازی علوم در کشور رویکردی سیاسی دارد، گفت: علوم انسانی غربی، در نتیجه تحقیقات بر روی جوامع غربی به نتیجه رسیده و به درد انسان و جامعه شرقی نمی خورد

جریان شناسی ابتذال فرهنگی در کشور بررسی می‌شود

نشست جریان‌شناسی ابتذال فرهنگی در کشور با سخنرانی رییس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در قم برگزار می‌شود.

ماجرای «جریان شناس ما»

یک بار «جان هیک» را آورده بودند ایران تا نظریه پلورالیسم دینی‌اش را به زبان خود بگوید. چون سروش با تکرار حرف‌های او بدون استناد به همو، حوصله همه را سر برده بود. یکی از کسانی که هیک را نقد کرد خسروپناه بود. هیک گفت: «تعجب می‌کنم که چقدر دانشجویان ایران دقیق و پرمطالعه هستند.» او را کنار کشیدند و گفتند: «ایشان استاد ماست و فقط اشکالش این است که چهره‌ای جوان دارد.»

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.