خانه‌ ایرانیان، قرآن با خط ایرانی ندارد

امیراحمد فلسفی استاد خوشنویسی می‌گوید: امروز شاهدیم که سلیقه غیر ایرانی جایگزین سلیقه ایرانی شده و تاریخ ۱۴۰۰ ساله خوشنویسی ایرانی در حال از بین رفتن است.

ایرانی‌ها در این هنر بی‌نظیرند

رییس انجمن خوشنویسان نجف گفت: ایرانی‌ها استاد مسلم خط نستعلیق هستند و در نوشتن این خط واقعا بی‌نظیرند.

چرا قرآن «عثمان طه» در ایران رایج شد؟

خلف الحسینی در زمان ملک فؤاد اول در مصر این قرآن را نوشته است و در سال 1337 یعنی 97 سال پیش، قرآن او به چاپ رسید در صورتی که عثمان‌طه در سال 1405 هجری قرآنش را نگاشت و پس از چاپ توسط دولت سعودی در تیراژهای بالا، به سراسر جهان اسلام ارسال شد.

آثار خوشنویسی روحانیون در «صریر روحانی»

این نمایشگاه که به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود، به مدت ده روز در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) ادامه خواهد داشت.

مفاهیم پنهان کتیبه‌ها در معماری اسلامی

یک کتیبه در قسمتی خاص از مسجد معانی متفاوتی را به نمایش می گذارد. که دامنه آن از مفاهیم کاملا آشکار تا اشارات کاملا رمزی متفاوت است. بنابراین در این میان خوانده شدن یک کتیبه شاید تنها یکی از مفاهیم آشکار را بر مخاطب عرضه کند گویی اینکه شاید حتی درهم تنیدگی حروف به این دلیل است که همین مفهوم آشکار نیز قرار نیست کاملا دم دستی و همچون نوشته های معمولی انتقال یابد.

گردهمایی بزرگ هنرمندان کشور با عنوان «بحر بيداری»

مديركل روابط‌عمومي و امور بين‌الملل حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي از گردهمايي بزرگ هنرمندان کشور در ابراز همدردي و حمايت از مردم مسلمان بحرين با عنوان «بحر بيداري» خبر داد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.