فقط انسان می تواند علیه خودش عزم کند

به مقداری که شما می توانی تصمیم بگیری. عرض کردیم چه تصمیمی؟ تصمیم علیه خودت. علیه هوا و هوس. به مقداری که می توانی علیه هوا و هوس خودت تصمیم بگیری، انسانی. خیلی میزان خوبی است. یک ترازوی خوبی به دست ما داده اند. من می بینم در تمام طول روز یک دانه تصمیم هم علیه خودم نتوانستم بگیرم. «و تفاوت درجات انسان به تفاوت درجات عزم اوست.»

«تضرع» در سیره اهل بیت به چه معناست

تضرع و زاری در دعاهای ائمه اطهار علیهم السلام علت‌هایی دارد که یکی از علل آن تعلیم بندگان خداست؛ بنده‌های خدا، دوستان و محبانشان یاد بگیرند چگونه خواسته‌های خویش را از خدای متعال طلب کنند.

راه نامدار شدن چیست؟

نامداری و صاحب نام شدن بدون ذکر حق میسور نیست؛ زیرا چیزی که از حق تهی است سهمی از بقا و دوام ندارد. از این رو چیزی یا شخصی صاحب نام خواهد شد که با یاد حق و نام خدا پیوند عمیق برقرار کرده باشد.

بالاترین حالات در پیش خدا

آیت الله مظاهری در درس اخلاق اخیر خود گفت: بالاترین حالات در پیش خدا اینست که انسان در اثر کار خسته شده باشد. این خستگی خیلی پیش خدا لذت دارد.

چگونه بفهمیم عاقبت‌بخیر هستیم؟

اگر می‌خواهی بفهمی که خیر و امیدی در تو هست یا نه، خودت را امتحان کن، ببین آیا امیدی هست ایمان و ولایتی که داری را حفظ کنی؟

فضایل امیرالمؤمنین در بیان سعد ابی وقاص

سعدبن وقاص می‌گوید: از علی(ع) خواستند از بیت‌المال برای آزادی اسیران بودجه‌ای بردارند، فرمود: آزاد کردن اسیر کار خوبی است اما کسی که به اندک حادثه‌ای تسلیم می‌شود، شهامتی ندارد.

جامعه از نظر ازدواج به آتش کشیده شده است

آیت الله مظاهری می گوید: الان اجتماع ما از نظر ازدواج به آتش کشیده شده است.اگر به زبان هم بگوییم، رسوایی است. اگر به زبان بگوییم همه ناراحت می‌شویم و اگر به دل بگذاریم همۀ دل‌ها می‌سوزد.

باطن روزه چه چیزی را نصیب انسان می‌کند؟

باطن روزه به قدری نیرومند است که انسان را بر جهان طبیعت به اذن خدا پیروز می‌کند. در واقع باطن روزه به صورت لقای خدا ظهور می‌کند و برای انسان، همتی بالاتر از لقای حق وجود ندارد.

پای درس اخلاق آیت‌الله ناصری

آیت‌الله ناصری از اساتید اخلاق می‌گوید: کسی نیست که بگوید من خدا را دوست ندارم! همه ما می‌گوییم خدا را دوست داریم؛ دوست داشتن خدا یک شرط دارد و آن هم تبعیت از اوست.

پای درس اخلاق آیت الله مظاهری

آیت الله مظاهری در درس اخلاق خود گفت: یا باید عالم باشید یا متعلم و الا هر بادی بیاید شما را می‌برود و شبهه‌ها شما را فلج می‌کند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.