«مدرسه اسلامی علوم سیاسی» منتشر شد

سنخی از فلسفه سیاسی که اولاً مشروعیت تأسیسی خود را از منبع حقیقی دانش دریافت می‌دارد و ثانیاً‌ این عقل نظری را در عقل عملی به وحدت می‌رسانند و ثالثاً در معنای سیاست‌گذاری و تدبیر همه‌جانبه به کار می‌رود. اکنون که زمانه تولید دانش‌های بومی است جا دارد که با تحول در مطالعات و پژوهش‌های علوم سیاسی، کلاسیک سیاست‌شناسی نوینی صورت پذیرد تا سیاست‌گذاری و مهندسی جامع، پایدار و متوازن در روندها و فرایندهای پیشرفت تدارک شود.

چرخ انقلاب و چرخه خام فروشی نفت

جلیلی یا ظریف و احمدی‌نژاد یا روحانی تفاوتی نمی‌کند؛ هنگامی که در مذاکره‌ای پای گذاریم که راه جمهوری اسلامی و اداره ایرانیان به اراده نفت‌فروشی دولت‌ها گره خورده باشد.

مجادله «روشنفکر سکولار» و «سیاستمدار تکنوکرات» برای دوران پسامحرّم

گفتمان زمان، امام حسین(ع) است؛ چه اینکه به قول علامه شهید مطهری(ره) با اینکه نوعیت انسان ثابت است و انسان در حال رشد اما به رغم خواست روشنفکر سکولار و سیاستمدار غیرانقلابی، هیچ‌گاه ملاک اباذری و ملاک ابوالفضلی در تاریخ تغییر نخواهد کرد؛ گو اینکه همین فلسفه تاریخ به ما آموخته است رابطه ایران و آمریکا، رابطه گرگ و میش است.

اصولگرا پاسخ می‌دهد: چرا جلیلی؟ +دانلود

ماهنامه اصولگرا ويژه نامه اي با محوريت تبيين و معرفي دكتر جليلي منتشر كرده است كه مطالعه آن مي تواند ضمن ارائه اطلاعات و تحليل هاي مفيد به مخاطب، در معرفي هر چه شفاف تر دكتر جليلي به مخاطب كمك كند.

فلسفه انتخابات و ضد انتخابات در پسا انقلاب

سکولار کردن انتخابات بزرگ‌ترین ضد انتخابات است باید دانست که مهندسی انتخابات از سوی رجال و احزاب از دیگر اضداد انتخابات می‌باشد وانگهی اگر نبودِ احزاب بومی را بهانه کنیم و قبل از اذن ملّی انتخابات، بخصوص انتخاب رئیس جمهور «اسلامی» را مرهون دانش و تفقّه رجال بنامیم باز در برابر نظریۀ آزمون شدۀ مردم سالاری دینی اجتهادی مقابل نصّ کرده‌ایم.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.