سكولارها، دايه‌هاي دلسوزتر از مادر!

اینها ادبیات و مناصب دینی را برای سکولاریزه کردن جامعه هزینه می کنند. برای مراجع و جایگاهشان سینه چاک می کنند و واحرمت فقهاء سر می دهند ولی اساسا به چیزی به نام فقه اعتقاد ندارند و با حاکمیت فقه و فقهاء از ریشه مخالفند.

دفاع غیر اصیل از مرجعیت

ماجرا ، ماجرای دیگری ست ! موازنه ی قدرت ! تعدیل قدرت و اگر صریح تر و شفاف تر بخواهم بگویم حمایت و پشتیبانی که از یک چهره ای که ظرفیت اقتدار شکنی از نهاد حاکمیت ، آموزه ی ولایت فقیه و شخص ولی فقیه را دارد . آنچه که نه منتقدان این روزهای آقای وحید صلاح می دانند به آن اشاره می کنند و نه حامیان ایشان در وجه حمایتشان صریح می گویند همین است

درباره هشدار آیت الله وحید خراسانی، مرجعیت شیعه و نگرانی‌های ضدانقلاب!

سوالاتی در اذهان باقی ماند که اگر عوامل سریال مختارنامه با چنان نیتی، چنین واکنشی را می‌بینند، پس چرا هتاکان به اهل بیت که روزگاری در روزنامه‌های مملکت به صراحت عصمت و ولایت و شهادت اهل بیت را زیر سوال می‌بردند، مورد حمله آیت الله وحید قرار نمی‌گرفتند؟! در این میان سایت الف یادداشتی را در این خصوص منتشر و سوالاتی را مطرح کرد.

تصویر: دیدار با تعدادی از مراجع و علما / دیدار طلاب و روحانیون

دیدار هزاران نفر از طلاب و روحانیون قم | ۱۳۸۹/۷/۲۹ دیدار حضرات آیات سبحانی، مكارم شیرازی و شبیری زنجانی | ۱۳۸۹/۷/۲۸

نسبت ولایت فقیه با مرجعیّت

یک پایه از ارکان تئوری ولایت فقیه که فهم درست از آن تاثیر عمیقی بر نگرش درست به این مقوله دارد رابطه ولایت فقیه با نظرات مراجع تقلید است. قسمت قابل توجهی از بحث و گفتگوهای نظری ای که در باب ولایت فقیه می شود رابطه مستقیم یا غیر مستقیم با این موضوع دارد. در این مقاله قصد بر آن است که مسئله چگونگی برخورد با نظرات مراجع تقلید در مورد نظریه ولایت فقیه بررسی شود

رابطه‌ی مجهول و محک پویایی

علي رغم ضرورت نيل به الگويي اصولي و كاربردي در زوايايي از تعاملات مردم، مرجعيت و ولي فقيه با ابهامات و ناهماهنگي‌هايي روبه‌روايم كه علاوه بر اين كه بخشي از ظرفيت‌ اين عناصر را ابتر و تعطيل نگاه داشته است منجر به تزاحمات و اختلافاتي نيز گشته است. بي ترديد در اين تعاملات موثر نياز به تدوين الگويي خواهيم بود كه از سويي با اصول عقلي و فقهي مطابقت داشته و از سويي ديگر با عنايت به شرايط عرفي و عيني از كارآمدي قابل قبولي برخوردار باشد. الگويي كه به مثابه قاعده‌اي كاربردي اين عناصر را در رفتار سياسي و عبادي هدايت نمايد و در جايگاه ناظري عادل تعاملات را اعتدال و ارتقا بخشد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.