نقش رسانه‌های جمعی در تولید علم دینی

با توجه به اقتدار و مرجعیتی که علوم انسانی غربی پیدا کرده‌اند، به طور طبیعی افراد و سازمان‌های مختلف تمایل دارند برای حل مشکلات‌شان به علوم مرسوم و نظریه‌های مشهور رجوع کنند، لذا سوق دادن آنان به بکارگیری علوم انسانی اسلامی علاوه بر آگاهی بخشی، نیاز به حمایت و فشار فرهنگ عمومی نیز دارد که این مهم را رسانه‌ها می‌توانند فراهم سازند.

گسترش شبکه‌های اسلامی؛ پایانی بر رسانه‌های استکباری

دبیر کل اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی: در سه روز برگزاری سه برنامه مهم از جمله چهارمین بازار فیلم، جشنواره تولیدات اعضای اتحادیه و سومین نمایشگاه تجهیزات فن آوری و رسانه را خواهیم داشت و شعار این دوره از اجلاس نیز “رسانه‌های مقاومت، بیداری اسلامی تا پیروزی” است.

اصولگرایی در اطلاع رسانی برای مقابله با تروریسم خبری

تروریسم خبری عموما از طریق کانالهای خبری دشمن انتشار می یابد. شناسایی خبرهای تخریبی از میان سایر اخبار کاری ظریف و نیازمند بصیرت است. شناسایی تروریسم خبری به دو روش شناسایی از طریق منبع خبر و شناسایی از طریق محتوای خبر انجام می شود.

بایدهای «‌رسانه ‌اسلامی» و نقش آن در صدور «انقلاب اسلامی»

ما امروز برای اصلاح این رسانه وظیفه داریم؛ البته نه از روی الگوهایی که بعضاً در دانشگاه‌ها‌‌ همان را درس می‌دهند؛ چرا که اکثر آن‌ها ترجمه است. ما باید از بطن اسلام، قرآن و تعلیمات ائمه، رسانه اسلامی را پیدا کنیم. رسانه‌ای که راستگو باشد. نگذارد عقده‌ها و مشکلات یک جا جمع و سپس منفجر شود.

در پاسداشت آزادى

عنصرمطبوعاتى مى‏تواند جامعه‏‌اى صالح بيافريند. چون آنگاه كه مقاله‏اى نشر مى‏دهد يا تحليلى مى‏نويسد يا تصويرى را به چاپ مى‏سپارد يا عنوانى را برجسته مى‏كند يا به تفسير رويدادى مى‏پردازد، در حقيقت، در پىِ جهت دادن به فرد و جامعه است، و مى‏تواند پدرى راهنما و دلسوز و هدايتگرى فرزانه باشد، همچنان كه مى‏تواند خيانتكار يا گمراه‏كننده يا تحريفگر حقايق و انديشه‏ها باشد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.