رسانه محلی، جبهه مبارزه با فساد رسانه‌ای ملی

اعتقاد دارم جمهوری اسلامی‌ با یک فساد رسانه‌ای عمیق روبرو است. این فساد رسانه‌ای هم پیامد فسادهایی است که در رده‌های مختلف مدیریتی اتفاق افتاد و هم زمینه‌ساز جدی شکل‌گیری و تحکیم فساد اقتصادی، سیاسی و بقیه مفاسد در جامعه است. فکر می‌کنم رسانه‌های محلی باید نقش تاریخی خود را امروز درک کنند

کیستی «مستضعف»

در نگاه دینی، ما با نقد ساختارهای قدرتی مواجهیم که با «حق» نسبتی ندارند. در حالی که در نگاه چپ‌گرایانه با نقد ساختارهایی مواجهیم که با «فقر» زاویه گرفته‌اند. همین نگاه نیز در بعد رسانه‌ای تعمیم می‌یابند. بدین معنی که حتی اگر مخاطبِ رسانه مستضعفین مالی باشند، هدف رسانه فقط و فقط اقتصادی نخواهد بود. بلکه او موظف است تا زمینه‌های رشد فرهنگی «قشر آسیب‌پذیر» را در قبل «حق» افزایش دهد.

مردم با دیدن برنامه‌های ماهواره از تلویزیون انتقام می‌گیرند!

اگر هر رسانه‌ای، نسبت درستی با مردم اطراف خودش برقرار کند و قدری به مردم نزدیک شود، همه‌ی این فاکتورها مانند دینی یا انقلابی یا مانند آن را خواهد داشت.

چرا رسانه‌ها از نمایش مسئله فقر و زندگی نیازمندان، رویگردان هستند؟

اخبار تلويزيون‌هاي ما که با ديدگاهي تجاري انتشار مي‌يابد، بر اين فرض استوار است که اخبار و تحليل‌هاي مرتبط با فقر، براي مخاطب جذابيت ندارد و آمريکايي‌ها هم نسبت به فهم ريشه‌هاي بي‌عدالتي‌هاي موجود، بي علاقه هستند.

«تریبون» بزرگ تر است یا «مستضعفین»؟!

قد تریبون های ما از مردم بزرگ و مظلوم مان خیلی کوتاه تر است. رسانه ملی ما آیینه تمام نمای ایران اسلامی نیست. مردم ما همان طور که با برقراری پیوند «امت و امامت» از خواص شان جلوترند، از رسانه هایشان نیز بزرگترند. گاهی اوقات فراموش می شود که در فتنه، ما علاوه بر «خواص مردود»، «رسانه های مردود» هم داشتیم

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.