چرا ضرغامی از گفت‌و‌گو با رسانه‌های منتقد طفره می‌رود؟

جالب است بدانیم که در بیش از ۸ سالی که از ریاست پرحاشیهٔ ضرغامی بر مهم‌ترین سازمان جمهوری اسلامی می‌گذرد تنها دو گفت‌و‌گو و مصاحبه از جناب ضرغامی در دو هفته‌نامه منتشر شده که هر دو مصاحبه هم به علت کاملا فرمالیته و سفارشی بودن با انتقادات مختلف فعالان رسانه‌ای و سایت‌ها و نشریات مختلف روبه‌رو شده است.

آقای ضرغامی پاسخ ندهد،با واکنش دیگری مواجه می‌شود

تقاضای مناظره‌ای از آقای ضرغامی شد که ایشان با کمال کمرویی این درخواست را بایکوت کردند. یک بار وقتی خانم بازیگری به نبودن عکس خود در تیزر فلان سریال اعتراض کرده بود آقای ضرغامی بارها مصاحبه کرد تا از دل آن بازیگر دربیاورد و واکنش نشان داد. حال چند روز است که 20 رسانه نامه زده‌اند و ایشان خود را در جایگاهی نمی‌بیند که بخواهد جواب دهد. ما منتظریم آقای ضرغامی پاسخ دهد وگرنه با واکنش دیگری مواجه می‌شود.

وقتی روشنفکر ها دست به دامان سانسور می شوند

اگر سینما بتواند مردمی شود و در سبد فرهنگی خانوار قرار گیرد می تواند هزینه های خود را تامین کند و نقش حمایت های دولت در این میان کم رنگ تر می شود، در این فرآیند جایی برای سینمای روشنفکری که به جای تولید، مصرف کننده است نمی ماند. این خطری است که روشنفکری سینمایی ایران آن را حس کرده و در صدد حذف آن برآمده است. این حرکت مک کارتیسمی است که جریان روشنفکری سینمای ایران در برابر سینمای انقلاب به راه انداخته است، روندی که با انکار سینمای ملی و انقلابی به اثبات خود می رسد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.