بی شک نخست وزیر را این مرد کشت

نواب صفوی بعد از قتل رزم‌آرا رسما اعلامیه داد که خلیل طهماسبی به وظیفه شرعی‌اش عمل کرده و اگر یک مو از سرش کم شود، دربار را کن‌فیکون می‌کنیم.

تکرار سخن یک سال قبل پناهیان توسط جعفریان

رسول جعفریان: نگرانی عمده از عدم انعکاس اخبار داعش در سایت های خبری ایران است. باید پرسید چرا به این اخبار پرداخته نمی شود؟ چرا تصاویر جنایات داعش بدرستی انتشار نمی يابد؟ هدف از این کارها چیست؟ چرا سایت های ایرانی که گرفتار حرکت‌های «خبرنگارانه نشسته» شده و هیچ گروهی را برای کسب خبر اعزام نمی کنند، درباره این فجایع ساکت هستند؟ حداقل می توانند از سایت های عراقی، اخبار دست اول را گرفته و عکس و گزارشات آنان را منعکس کنند…. بحث بر این نیست که چرا اخبار جنایات اسرائیل در غزه انتشار می یابد که باید بیابد و بیش از این هم، اما بحث داعش، به دلیل شعاع امنیتی آن برای ایران نهایت حساسیت را دارد.

روایتی از مناظره کچوییان و سیدجواد طباطبایی

در این شماره پرونده‌هایی درباره تخلفات رانندگی و ملیت ایرانی، متن مناظره‌ای در موضوع خاستگاه هویت ملی با حضور سیدجواد طباطبایی و حسین کچوییان آمده است.

شکست روشنفکرِ مشروطه در سیاست و تفکر

روشن‎فکری نوعِ مشروطه هم در فکر هم در سیاست شکست‌ خورده بود. نوبت آزمون جدیدی برای اسلام بود که ۱۰۰ سال گفته بود اگر بیایم همه چیز را درست می‌کنم؛ اما اینکه ماند، برای این بود که سازوکار مناسبی در سال ۶۰-۵۸ توسط رهبری انقلاب تدارک دیده شد. نهادهای قانونی و نظامی و انتظامی و تلفیقی از روش‌های دمکراتیک با نوعی نظام سیاسی مبتنی بر تشیع، زمینه را برای تداوم فراهم کرد.

کتابی که بنیانگذار مجاهدین صد بار خواند

آشنایی بنیانگذاران اولیه سازمان مجاهدین خلق با مذهب به طور معمول از طریق آثار مهندس بازرگان بود؛ به طوری که بنا به نوشته خود سازمان، پس از قرآن و نهج‌البلاغه، آموزش‌های دینی، بر محور کتاب راه طی شده بود.

مغالطه به جای استدلال / ظهور صغری را چه کسانی طرح کرده‌اند؟

جمله‌های کلیدی که در این مغالطه زیاد به کار می‌روند، از این دست هستند: «فقط یک آدم کم‌سواد و ناآگاه ممکن است چنین عقیده‌ای داشته باشد.» یا «لطفاً طرح به اصطلاح جدید خود را ارائه دهید.» در این نوع جمله‌ها، مغلطه‌‌کننده با ارزش‌گذاری پیشاپیش بر روی ادعای طرف مقابل، از قبل او را در بحث بازنده اعلام کرده است.

رسول جعفریان استعفا داد

وی پیش از این نیز اعلام کرده بود در سال 91 دیگر در سمت ریاست کتابخانه مجلس نخواهد ماند که با تاکید علی لاریجانی قرار شده بود تا اواخر تابستان در سمت خود باقی باشد.

نمی‌شود گفت ظهور نزدیک است؛ اما همیشه باید منتظر بود

بعضى از مدعیان علامتى را بر خودشان یا بر یک کسى تطبیق کردند؛ همه‌ى اینها غلط است. بعضى از این چیزهائى که راجع به علائم ظهور هست، قطعى نیست؛ چیزهائى است که در روایات معتبرِ قابل استناد هم نیامده است؛ روایات ضعیف است، نمی‌شود به آنها استناد کرد. آن مواردى هم که قابل استناد هست، اینجور نیست که بشود راحت تطبیق کرد.

مدارس هزار ساله ما و برگزاری جشن هشتصد سالگی کمبریج و آکسفورد!

اخبار برگزاری جشن‌های مفصل هشتصد سالگی کمبریج نشان از اعتبار نهادن آنان به یک مدرس کوچک در قرن سیزدهم میلادی است، در حالی که ما با داشتن اصفهانی با صد‌ها مدرسه در دوره صفوی، خود را به تغافل زده‌‌ایم.

آیا امیدی به اسلامی کردن علوم انسانی هست؟

هر بار که کسی خواسته است قدری از این چهارچوب خارج شود با لگد او را از دایره خارج کرده‌ایم و دوباره دور خود گشته‌ایم. هنوز هم تنها امیدمان‌‌ همان ادب و ادبیات شهید مطهری است. آیا انسان متفکر و معتدلی چون او ظهور خواهد کرد؟

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.