روایت بدرقه‌ای عاشقانه از ضریح سید‌الشهدا (ع)

مرکز اتفاقات این سفرنامه ضریحی است که اگرچه آغوشش هنوز خالی از قبرشهید کربلاست، یک ایران دل همراه دارد. شور و شوقی که نویسنده آن را در کتاب اینطور توصیف می کند: «جمعیت قم را در بدرقه که دیدیم فکر کردیم این اتفاق تکرار نمی‌شود. به تهران که رسیدیم وحشت کردیم گفتیم بالاخره تهران شهر بزرگی است و جمعیت زیاد. ساوه روی دست تهران. اراک روی دست ساوه. و حالا بروجرد… انگار صور اسرافیل دمیده شده است.»

چرا دیدار شعرا با رهبری با تاخیر پخش شد

سرانجام با گذشت زمانی قریب دو ماه «دیدار رهبر انقلاب با شعرا »از شبکه سوم سیما پخش شد.

تب امضا و عکس و دیگر حاشیه های نمایشگاه کتاب

در نمایشگاه کتاب آدم ها زیادند؛ از فول فرهیخته تا ظاهرا فرهیخته. اما اینکه چقدر این افراد واقعا کتابخوان هستند و چه کتابی هایی به خورد ذهنشان می دهند و چرا تا حالا این کتاب ها را نخریده بودند و… می شود علامت سوال ذهنت. شواهد بسیاری این علامت سوال را بزرگ و در برخی موارد به تعجب تبدیل می کند.

چرا کتاب می‌خوانیم و حاشیه‌های دیگر نمایشگاه کتاب

هوای گرم سر جای خودش، گاهی آلودگی صوتی، نمایشگاه را تا سر حد غیر قابل تحمل کردنش پیش می برد. تبلیغات پشت سر هم ناشران آموزشی و اسم های عجیب و غریب کتاب ها هم که با هیجان در سالن پخش می شود کاملا ضد تبلیغ محسوب می شود. آدم دوست دارد برود پیش آن ناشر بگوید تا اخر عمر از انتشارات شما کتاب نمی خرم اصلا وصیت می کنم که دیگران هم نخرند!

هدفمندی مطالعه کتاب در «سالن یاس»

اگر برای بازدید از کتاب ها در بیست هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب فرصت کمی دارید و یا می خواهید در موضوع خاصی تازه های نشر را پیدا کنید و یا از ازدحام جمعیت فراری هستید و حوصله صف های طولانی اطلاع رسانی نمایشگاه را ندارید. پیشنهاد ما این است که یک راست به سالن یاس، انتهای شبستان بروید.

چند پیشنهاد شاعرانه برای آن‌ها که قصد نمایشگاه کتاب کرده‌اند

سال های اخیر روزگار ما شاعران جوانی به خود دیده است که اشعار ماندگار، آیینی، انقلابی، اخلاقی و درخور دارند و از همین رو در دل های شعردوست نشسته است. در این نوشتار از بین آنهایی که می شناسید چند کتاب جدید که برای نخستین بار در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب بین المللی کتاب عرضه شده اند، معرفی می کنیم:

یک روز در نمایشگاه کتاب

بهار به اردیبهشتش رسیده است و نمایشگاه کتاب به بهارش. روز اول نمایشگاه تمام شد و نگارنده بلاتکلیف که سالی که نکوست از بهارش پیداست یا جوجه ها را آخر پاییز می شمرند!

شور و شعور در شب عاشورایی شعر

زلف شعر بیش از هر هنر دیگری به واقعه عاشورا گره خورده است و هر سال زنده تر و شوریده تر از گذشته بر لب شاعران پیر و جوان جاری می شود. امسال محرم در چرخش قمری خود در تقویم، هفته کتاب را هم روزی داد و به مناسبت این تقارن شب شعر عاشورایی برگزار شد.

پادکست: باران هادی

به گزارش تریبون مستضعفین پادکست «باران هادی» توسط رها معیری و بر اساس زیارت جامعه کبیره آماده گردیده است [jwplayer mediaid=”209602″]

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.