آمریکا نمیتواند از «عقده اعتبار» دست بکشد
تحلیلگر ارشد آمریکایی در مقالهای تحلیلی تاکید کرد که آمریکا به دلیل «عقده و وسواس کسب اعتبار» و ترس از دست دادن آن، در جنگهایی که نباید شرکت و خود را درگیر کرده است.
آینده دانشگاه در مواجهه با اینترنت
اگر دانشگاهها بخواهند کیفیت آموزشی خود را حفظ کنند، و از کار ویژه و اعتبار خود دفاع نمایند، به نظر میرسد که هیچ راهی جز تقویت ارتباط خود با مقاصد عملی، و همچنین اصرار بر دیسیپلین آکادمیک ندارد.
انتشار ترجمه کتاب«جنگ مقدس یا کارزار ویرانگر»
کتاب «The Iran – Iraq War» از ماه جاری در آمریکا و کشورهای جهان توزیع میشود و مترجم ایرانی، سعی دارد که نسخه فارسی آن هم تقریبا به طور همزمان در اختیار خوانندههای ایرانی قرار بگیرد.
چرا اسکاتلند به استقلال «نه» گفت؟
برای اکثر کارشناسان عرصه روابط بینالملل قابل پیشبینی بود که رقابت تنگاتنگ موافقین و مخالفین استقلال اسکاتلند از بریتانیا، میتواند نتیجهای داشته باشد که منجر به ادامه وابستگی ادینبورگ به لندن باشد اما مسالهای که در هفتههای اخیر سبب شده بود تا میزان خوشبینیها نسبت به رای مثبت در رفراندوم افزایش پیدا کند، ظهور و جوشش ناگهانی احساسات و شور و هیجان موافقین جدایی در سطح کشور اسکاتلند بود.
تأثیر بحران اوکراین بر موضوع هسته ای ایران
ممکن است بگویند که بحران اوکراین یک عامل تحریک آمیز در میانه مباحث مربوط به ایران و 1+5 بود اما من معتقدم که این برداشت الزاما صحیح نیست. ممکن است اروپا به دلیل این بحران موضوع نزدیک شدن به ایران را با جدیت بیشتری دنبال کند و در طرف مقابل ایران به عنوان دومین دارنده ذخایر گازی جهان، از طریق ترکیه اقدام به صادارات گاز به اروپا کند.
بحران سوریه؛ تجارت بزرگ بر سر سود بیشتر
این بحران حاصل یک “تجارت بزرگ” است و این تجارت بزرگ برسر مادیات و سود بیشتر توسط قدرت های غربی القا می شود.
آیا آمریکا صلاحیت میزبانی سازمان ملل را دارد؟
ماجرای عدم ارائه روادید به نماینده ایران در سازمان ملل همانند سال ۱۹۸۸ و ویزا ندادن به «یاسر عرفات» این سؤال را ایجاد میکند که آیا آمریکا صلاحیت لازم برای میزبانی سازمان ملل را دارد.
دوران تحقیر روابط بینالملل
عجبا که آمریکاییها حاضر به فراموش کردن سیلی بینالمللی که از جوانان انقلابی ایران دریافت کردند، نیستند اما ظاهرا ملت ایران «باید» همه جنایتهای آمریکا در قبال خود را یکطرفه فراموش کند! یادتان هست جناب آقای وزیر امور خارجه! در اولین حضورتان در سیمای جمهوری اسلامی از ظهور طبقهای قدرتمند از حامیان ایران در آمریکا با آرمانهای ضدصهیونیستی خبر دادید! حتی اصرار داشتید اوباما نیز فردی از همین طبقه است که در آمریکا به قدرت رسیده! چطور همین اوبامای «ایراندوست»(!) حاضر نشد برای حمایت از دوستان ایرانی خود، قدمی برای حل پرونده صدور ویزای خدمت ابوطالبی بردارد؟
«انقلاب» تنش است و «عدالتخواهی» ادامه تنش در عرصه بینالملل
ما معتقدیم انقلاب اسلامی نه بر اساس ترس و تابوسازی از غرب و کینههای متعصبانه و نامعقول نسبت به غرب به وجود آمد نه بر اساس خوش بینی و قصد سازش و انحلال و اضمحلال و مندک شدن در غرب ، بلکه بر اساس یک فرهنگ مستقل اسلامی و انقلابی و به قصد تامین حقوق و عزت ملت ایران و سپس سایر ملت های مسلمان و پس از ان همه ملت های مستضعف و ستمدیده جهان بنا شد.
در ادبیات بینالملل مفهوم «اعتدال» نداریم
مگر هر روز نمی بینیم که یک نوع جدال، انفجار، جنگ، رویارویی و ترور علیه اهداف سیاست خارجی در یمن، لبنان، عراق و در سوریه و در همه جایی که حوزه نفوذ ما وجود دارد، شکل نمی گیرد؟ این مساله یا بیانگر این است که ما در وضعیت افول قدرت قرار داریم یا بیانگر این است که در فضای فرسایش قرار گرفته ایم
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.