حذف بی‎سر و صدای 21 میلیون روستایی از دریافت سبد کالایی

بر اساس تصمیم دولت یازدهم در مورد اعطای سبد کالای حمایتی به برخی اقشار جامعه، روستائیان مشمول این طرح نمی‌شوند، بر همین اساس این نگرانی ایجاد شده که مبادا روستائیان قربانی سردرگمی دولت در شناسایی اقشار مرفه شده‌اند.

هوشمندسازی پایه ششم در کلاس‌های مختلط

متناسب نبودن امکانات با طرح‌های اجرا شده در وزارت آموزش و پرورش موجب شده که در برخی از مدارس به ویژه در مدارس روستاهای کم‌جمعیت، دانش‌آموزان دختر و پسر در یک کلاس و در فضایی محدود تحت تعلیم قرار گیرند.

بی‌خبری مطلق، فقر مطلق و آرزوی یک سقف

بسیاری از افراد این روستا حتی مسئولان کشور را نمی‌شناسند چراکه داشتن تلویزیون آرزویی است که برای بسیاری از کهنسالان این روستا به حسرت تبدیل شده است. اگر تلویزیون هم داشته باشیم به خاطر قرار گرفتن در دره نمی‌توانیم از آن استفاده کنیم و عملا از همه اتفاقات بی‌اطلاعیم.

تامین گاز روستای یوش از فضولات حیوانی

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی از اجرای پایلوت تولید انرژی از زیست توده خبر داد و گفت: در این طرح گاز مورد نیاز یکی از روستای کشور را با استفاده از فضولات حیوانی تامین کردیم.

مشکل روستاییان با پشت میزنشینی حل نمی‌شود

نماینده مردم باشت و گچساران در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان برای حل مشکلات روستاییان به میان آن‌ها بروند چرا که مشکلات روستاییان با پشت میزنشینی برطرف نمی‌شود.

طلبه های فداکار، اما بی نام و نشان

بر خلاف برخی از طلاب شهری که بعد از موعظه و سخنرانی از نظر مردم غایب می‌شوند و معلوم نیست که به گفته‌های خود باور دارد یا نه، طلبه طرح هجرت دائم در نگاه مخاطبان خود است او با نوع رفتار و تعامل با مردم است که اسلام را تبلیغ می‌کند، تربیت غیر کلامی مهم‌ترین ابزار آن‌ها است، با بچه‌ها بازی می‌کنند، با جوانان روستا می‌گوید و می‌خندد، با پیرمردان با احترام رفتار می‌کند با زنان بر اساس ادب و وقار رفتار می‌کند، دغدغه تحصیل کودکان را دارد و…

چه کسی مفت خور است؟!

وزير كشاورزی دولت‌هاي كارگزاران و اصلاحات، روستاییان پاکدل و سخت کوش را به صورت تلویحی به مفت خوری متهم کرد. اینکه ایشان در زمان وزارتش چه افتخاری برای ایران آفرید در حال حاضر موضوع این نوشته نیست. بلکه فقط چند سوال از وزیر سابق مطرح است…

ما کار می‌کردیم و دلال‌ها می‌خوردند

وضعیت کشاورزان مناسب نبود. یک خانواده ۱۰ نفری که همه درگیر کار هستند، آخر سال درآمدشان به اندازه یک کارمند دون‌پایه شهری هم نیست. سالی ۱۰ – ۱۲ تن گندم و جو و سالی ۱۰ – ۲۰ تن چغندر و خربزه تولید می‌کردیم، آخرش زندگیمان به قدر یک کارگر شهری هم رشد نمی‌کرد. حتی خواهر‌هایم با اینکه عزیز بودند و برایشان سخت بود، پا به پای ما روی زمین کار می‌کردند و آخر کار همه سود به جیب دلال‌ها می‌رفت.

دردنامه کشاورزان!

اگر کتابی پیرامون مصائب کشاورزی و کشاورزان نوشته شود ، مرکز کشور شش ماه اجازه نشرش را ندهد و آن‌گاه که دلسوزی در مشهد اجازه نشر را صادر کند، کتاب همه جانبه واز طرف همه ادارات و تعاونی‌ها و اتحادیه‌های هر رشته کشاورزی بایکوت شود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.