معلمین تیزهوش‌ آینده، از برکات بحران بیکاری!

اکثر باهوشترینهای دهه شصتی که با هزار رویا و آرزو مهندسی خوانده اند، از قِبَلِ مهندسی خواندنشان نه به پولی رسیده اند و نه به علم و دانشی! تنها همان «کف و سوت» مردم عایدشان شد! و آن هم همان یکی دو سال اول! آخر مردم هم نه بیکارند که «مفاخر علمی»ِ این و آن را به خاطر بسپارند؛ و نه «کور»ند که فلاکت و درماندگی بعد از فارغ التحصیلی شان را نبینند! و بچه های هجده ساله ی امروز، این وضعیت را دیده اند. و «فانتزی» فکر نمی کنند. و فانتزی تصمیم نمیگیرند.

سیر نزولی ایران در 3 المپیاد علمی

هر ساله دانش پژوهان جوان کشورمان راهی 6 المپیاد جهانی در رشته های ریاضی، زیست شناسی، شیمی، فیزیک، کامپیوتر، نجوم و اخترفیزیک می شوند که امسال سهم ایران از شرکت در این المپیادهای علمی 7 مدال طلا، 20 مدال نقره و 4 مدال برنز و یک دیپلم افتخار بود و بالاترین رده کسب شده از سوی تیم های ایرانی مربوط به تیم نجوم و اخترفیزیک با رتبه دوم جهانی و پایین ترین رده متعلق به تیم ریاضی با رتبه بیست و یکم جهانی بود.

معرفی سایت wolfram-alpha

استفان ولفرام نابغه ی فیزیک و ریاضیات، دانشمند ۵۰ ساله ی انگلیسی است. وی در سن ۱۵ سالگی اولین مقاله ی خود را چاپ کرد و در ۲۰ سالگی مدرک دکترای فیزیک را از انیستیتوی تکنولوژی کالیفرنیا دریافت کرد.

فرمول ریاضی برای پیش‌بینی ترافیک!

دانشمندان آمریکایی موفق به طراحی مدلی شدند که می‌تواند نوعی از ترافیک موسوم به “فانتوم” را پیش‌بینی کند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.