چرا دختران زندگی مجردی را دوست دارند؟

یکی از معضلاتی که امروزه بسیاری از مسئولان و دولتمردان را به فکر انداخته و جامعه‌شناسان و روان‌شناسان هم در زمینه حرفه‌ای خود آن را بررسی و پژوهش می‌کند، افزایش میانگین سن ازدواج و بی‌رغبتی جوانان ایرانی برای تشکیل خانواده است.

زندگی مجردی آفت جامعه ایرانی

به گفته یک آسیب‌شناس تجردگرایی میتواند به جامعه آسیبهای زیادی را وارد کند به طوری که نظام اجتماع با این روش رو به اضمحلال میرود و در صورت تشکیل نشدن آن نظام اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تحت تاثیر مستقیم آن قرار میگیرند.

فرار از تنهایی به تنهایی

جدا از اینکه نوع گرایش به زندگی مجردی در دختران و پسران و یا در مناطق مختلف ایران متفاوت است، عوامل دیگری نیز در گرایش به این سبک از زندگی وجود دارد.

گفت‌و‌گویی بی‌پرده با ساکنین خانه‌های مجردی

برخی از این دانشجویان که دارای تمکن مالی هستند به تنهایی و برخی دیگر که اکثریت افراد را تشکیل می‌دهند به همراه تعدادی دیگر از دانشجویان خانه‌ای را اجاره می‌کنند تا در دوره تحصیل خود در آن ساکن شوند و از مشکلات زندگی خوابگاهی دور باشند.

مجردها بیشتر افسرده می‌شوند

تحقیقات گسترده جدید در آمریکا نشان داد که ازدواج می‌تواند از سلامت افراد محافظت کند به عنوان مثال میزان شیوع افسردگی در مجردها بیش از متأهل‌هاست.

خانه‌های مجردی، چرا؟

یک روانشناس گفت: روی آوردن جوانان به سوی خانه‌های مجردی ناشی از فرهنگ نادرست تربیتی و عدم تعادل غریزه، اخلاق و عقل در جوانان است.

رشد 30درصدی زندگی مجردی دختران

روی آوردن دختران به زندگی مجردی در جامعه ایرانی چندان پذیرفته نیست. به باور برخی از کارشناسان این رویه تنها در برخی از شهرهای بزرگ و تعداد محدودی از خانواده های مرفه وجود دارد اما برخی دیگر رشد این پدیده را زنگ خطری برای کانون خانواده می دانند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.