میرمحمدصادقی: مشکل از ساختار است نه قانون انتخابات

سخنگوی اسبق قوه قضاییه معتقد است که علی‌رغم نقاط ابهام و ضعف در قانون انتخابات، مشکل عمده کنونی قانون انتخابات نیست، ساختار‌هاست. او هم‌چنین تاکید دارد که برخی از واژه‌ها در قانون انتخابات نیاز به بررسی و تفسیری روشن و موسع دارند.

عربستان در آستانه زلزله سیاسی است

مرگ ولیعهد عربستان افزایش بحران سیستمی را آشکارا نشان داد و اعتراض های مردمی و جشن و شادی در پی مرگ نایف نیز بحران هویتی و هنجاری آل سعود را بیش از هر زمان دیگری افشا کرده است. به این ترتیب باید منتظر زلزله سیاسی در عربستان بود.

چرا رؤسای جمهور ایران اپوزیسیون می‌شوند؟

آیا اشکال در قانون اساسی و ساختار قانونی ماست که از روسای جمهور اپوزیسیون یا شبه اپوزیسیون می‌سازد؟ یا این امر به خصلت‌های اخلاقی و سیاسی برگزیدگان این منصب یا ناپختگی‌های سیاسی برمی گردد؟ آیا پس از گذشت بیش از سی سال نباید به این پرسش واضح پاسخ دهیم؟

الزامات حوزه‌های علمیه برای تغییر و یا به‌سازی نظام

در گام نخست باید به تغییر مقیاس در فقه دقت كرد. تغییر مقیاس یعنی توجه به معنی و لوازم این نكته كه «جامعه» موضوع تصرف باشد. همچنین این‌كه موضوعات اجتماعی چه نوع موضوعاتی هستند كه «نظام‌سازی» به نحو جامع و شامل، مجموعه‌ی این موضوعات را در بر می‌گیرد.

برخی حساب‌شده سخنان رهبری را تحریف كردند

برخی رهبر انقلاب عالمانه و حکیمانه راجع به بحث جوان‌تر کردن و روزآمد کردن نظام بحث می‌کنند، به مذاق‌شان خوش نیامد، چون آرزوی سرنگونی این نظام را دارند. در حالی که از سخنان رهبر انقلاب کاملاً مشخص است که گفتند نظام پارلمانی برای آینده‌ی دور قابلیت بررسی دارد و تعبیر ایشان این بود که نظام ریاستی فعلی پاسخ‌گو است. بنابراین مسأله‌ی فوریت، مطرح نبود.

آیت‌الله مهدوی کنی: نظام ولایی متناسب با زمان تغییر می‌کند

رئیس مجلس خبرگان رهبری در خصوص بهترین گزینه برای نظام اجرایی کشور گفت: من با ساختار سیاسی فعلی بیش از دیگر نظام ها موافق هستم.

حسن رحیم‌پور: با نظام ریاستی یا پارلمانی سیاسی برخورد نشود

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی برخورد سیاسی برخی رسانه‌ها با سخنان رهبری درباره نظام پارلمانی را صحیح ندانست و گفت: نظام پارلمانی مدنظر رهبری در حوزه نظام‌سازی اسلامی مطرح شد، مسئله اصلی کشور تنها ریاستی یا پارلمانی بودن نظام نیست.

لاریجانی: نظام پارلمانی کاملاً عقلانی و ضد دیکتاتوری است

رئیس مجلس شورای اسلامی با دفاع صریح از تبدیل نظام ریاستی کشور به نظم پارلمانی گفت : حرکت از نظام ریاستی به سوی نظام پارلمانی به نوعی منظم تر شدن ساختار کشور است، البته وضع موجود هم محسنات زیادی دارد و اشکالی ندارد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.